Met een ‘Valentijnsnaam’ gratis naar Toverland!

Met een ‘Valentijnsnaam’ gratis naar Toverland!

11-02-2020
Valentijnsdag komt er weer (bijna) aan! Deze dag en de weekenddagen daarna zijn ook bij Toverland extra romantisch. Heb je een ‘lovename’ dan ben je op 14, 15 en 16 februari helemaal gratis. Zit jouw naam ertussen?

 

Eens iets anders doen op Valentijnsdag? Kom naar Toverland! Geen plastic roos of bonbons, maar samen romantisch weg zwijmelen in onze attracties of een hapje eten bij kaarslicht. Door onze ‘In the name of Love’-actie maken we er zelfs een heel Valentijnsweekend van. Iedereen met een geselecteerde ‘Valentijnsnaam’ kan op 14, 15 en 16 februari Toverland helemaal gratis bezoeken!

Heb je één van deze namen? Dan bezoek je Toverland gratis op 14, 15 en 16 februari. 

Wanneer is je naam wel of niet geldig?

  • Heb je een voor- en/of achternaam die hiernaast in het rijtje staat, dan kun je gebruik maken van deze actie. In alle gevallen gaat het om je échte naam, niet je roepnaam.
  • De naam die op je ID-bewijs of paspoort staat is leidend en zal aangehouden worden. Je kunt je hiervoor bij de Gastenservice of Ticketkassa’s melden.
  • De spelling van de namen (hiernaast te zien) is leidend. Is je naam hetzelfde, maar wordt deze anders geschreven (bijvoorbeeld Rose of Rozemarijn), dan is de actie niet geldig. Ook niet bij het gebruik van bijvoorbeeld ä of é.

 

Attractie Booster Bike: De Booster Bike is een achtbaan waarbij je niet in normale karretjes zit, maar rondscheurt op een stoere motor

Romantische ritjes 
Tot 21 februari kun je genieten van Indoor bij Toverland. Ontdek alle binnenattracties van het Land van Toos! Toch lekker even een frisse neus halen? Sommige attracties van het Wunderwald, bobkart Maximus’ Blitz Bahn, wildwaterbaan Expedition Zork en lanceerachtbaan Booster Bike, zijn ook geopend! En bij alle attracties zit je lekker dicht bij elkaar, wel zo romantisch.

Ben je opa, oma of jarig?
Heb je géén ‘lovename’, maar ben je wel trotse opa of oma ook dan ben je op 14 februari gratis. Wanneer je minimaal één kleinkind meeneemt, kun je profiteren van onze Opa & Oma-actie t/m 21 februari, geldig op doordeweekse dagen.

Toevallig jarig op 14, 15 of 16 februari? Ook dan val je met je neus in de boter. Op de dag van je verjaardag ben je namelijk ook gratis als je Toverland bezoekt. Neem wel een geldig ID-bewijs mee om dit aan te kunnen tonen.

Lees snel meer