Booster Bike omgetoverd tot ‘The Christmas Coaster'

Heb je al zin in de feestdagen? Dan kom je tijdens de Magische Winterweken met een ritje in the Christmas Coaster helemaal in de kerststemming!

09-12-2020 door Martijn van Gerwen

Ho, ho, ho, dat gaat hard!
Net als vorig jaar is lanceerachtbaan Booster Bike omgetoverd tot The Christmas Coaster. Een unieke kerst-overlay van deze bekende stalen achtbaan, net buiten het Wunderwald. Hier beleef je ultieme pre-kerst-momenten, want uit de speakers klinken de grootste kersthits. Van ''Jingle Bells'' tot ''All I want for Christmas'', je hoort alle klassiekers voorbij komen. Tussendoor spreekt de kerstman je ook nog toe.

Het station is voor de gelegenheid extra versierd met tientallen kerstbomen, honderden lichtjes en kerstmutsen. Luister ook maar eens goed naar het geluid van de lancering!

Beleef het in het donker!
Ook houten achtbaan Troy is dit jaar compleet versierd. Met ruim een kilometer aan lampjes is de gehele baan voorzien van een warme wintergloed. Troy is altijd al het stralende middelpunt van themawereld Ithaka, maar nu natuurlijk helemaal.

Beide banen zijn extra speciaal om eens in het donker mee te maken! Tijdens de Magische Winterweken is Toverland tot 19:00 uur geopend (m.u.v. 24-12, 31-12 en 1-1, dan is Toverland geopend tot 18:00 uur). Een buitenkansje dus om beide banen eens in het donker te beleven!

Magische Winterweken 
Tijdens de Magische Winterweken geniet je van attracties en hartverwarmend entertainment in de indoor-gebieden Land van Toos en Wunderwald en outdoor themawereld Ithaka.  Wat dacht je van een winters ritje in de Maximus' Blitz Bahn of een heerlijke zelfgeroosterde marshmallow?

Meer over de Magische Winterweken