Kom opwarmen tijdens Indoor!

Is het buiten guur en koud? Géén probleem! Tijdens Indoor geniet je in Toverland van alle magie die het Land van Toos én het Wunderwald je te bieden hebben. Van al die attracties krijg je het meteen lekker warm.

07-11-2019 door Martijn van Gerwen

Doe je favoriete indoor attracties
Treed binnen via de winterentree bij het Land van Toos en er liggen tal van attracties aan je voeten. Handen in de lucht in de Toos-Express en raas met volle vaart door scherpe bochten en hoge afdalingen! Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op alle speeltoestellen en klimmen al snel tot bovenin de Klimhoed

Maar je kunt ook naar buiten
Kun je wel wat adrenaline gebruiken? Ook Booster Bike, Maximus’ Blitz Bahn én Expedition Zork zijn geopend. Weet jij de snelste tijd te behalen in één van de voertuigen van Maximus Müller? Ga je voor de krachtige lancering buiten, terwijl je op een motor zit, of liever een spetterende afdaling in een boomstam?Kiezen hoeft niet eens, want je doet ze gewoon alle drie!

Hapje eten en drinken 
Toe aan nog meer warmte? Neem plaats op het terras van de Waldstube en ga voor een lekkere koffie of een warme chocomelk! Daarnaast kun je hier belegde broodjes, warme én koude snacks en heerlijke zoetigheden terugvinden. Dat wordt smullen. 

Andere prijzen
Kom je ook gezellig naar Toverland in de Indoor-periode? Dan profiteer je van gereduceerde tarieven. Zo heb je je online ticket al voor €15,-, wanneer je groter bent dan 90 centimeter. Ben je kleiner dan dat dan bezoek je ons zelfs helemaal gratis! Bekijk hier alle prijzen en claim direct je tickets! Het park is in deze periode tot 28 maart, m.u.v. de Magische Winterweken, geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag kun je Indoor bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur! 

 

Magische Winterweken 
Tijdens de kerstvakantie kun je in Toverland extra lang genieten én van extra veel. In deze periode van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 zijn we geopend t/m 19.00 uur! Warm je lekker op bij een vuurkorf, terwijl je luistert naar magische kerstliedjes. Tijdens de Magische Winterweken is ook themawereld Ithaka geopend. Dus maak ook zeker een ritje in houten achtbaan Troy! We maken binnenkort meer bekend over deze extra betoverende weken tijdens de kerstvakantie.

Kom alvast in de kerststemming