De leukste souvenirs uit Avalon

Onze souvenirs zijn leuk voor de thuisblijvers, maar natuurlijk ook voor jezelf. Een knuffel van Toos, een magneet van Morrel of een heldhaftig en stoer souvenir uit Avalon.

22-07-2020 door Martijn van Gerwen

Schudbol Excalibur 
Denk je aan de tijd van Merlijn, dan denk je aan krachtige ridders te paard, maar ook aan het machtige zwaard Excalibur. In Avalon neemt het legendarische zwaard ook een heel prominente plaats in. Het is dé ultieme fotospot als je deze themawereld binnenkomt. Nu kun je ook een levensechte variant mee naar huis nemen, in de vorm van een betoverende schudbol . Ook hierin is het zwaard verzonken in een steen met magische inscripties. De grillige rots en het zwaard zijn niet van echt te onderscheiden en extra luxe uitgevoerd. 

Zwaard Excalibur 
Het zwaard van Excalibur lijkt muurvast in zijn rots te zitten, maar daar hebben we een oplossing voor. We hebben sinds kort een variant die je wel mee naar huis kunt nemen. Met dit stoere, lichtgewicht zwaard met licht- en geluidseffecten kun je het ook thuis opnemen tegen de grootste draken of andere schildknapen. 

Schatkamer vol souvenirs
Naast bovenstaande, nieuwe souvenirs, hadden we al een heleboel leuke hebbedingen in ons assortiment voor grote en kleine ridders. Helemaal fan van onze wingcoaster Fēnix? Dan loop je vast ook graag in een echte Fēnix-sweater of T-shirt? Daarvoor ben je bij souvenirshop Merlin's Magical Treasures in Avalon aan het juiste adres. Deze zijn ook voor volwassenen verkrijgbaar, in verschillende maten. 

Deel blog