Altijd iets te doen

Ook wanneer je er al een hele dag magie op hebt zitten, is er nog van alles te beleven op het Pop-Up Summer Camp van Toverland. Zelfs vóór opening van het park hebben we al van alles voor je in petto. Ontdek hieronder snel wat je mag verwachten!

Bekijk hieronder welke activiteiten aangeboden worden in jouw vakantieperiode.

Activiteitenprogramma

Ochtend: Meet & Greet

Net wakker geworden? Kijk dan maar eens goed rond op de camping, want wie weet spot je wel Toos, Morrel óf een ander Toverland-karakter wel tijdens de ochtendwandeling. Maak samen een selfie en laat vooral al je plannen van die dag horen.

Ochtend: Tovertuin geopend

Je kunt tussen 08:00 en 10:00 uur gebruik maken van de Tovertuin. Ravot op één van de vele speeltoestellen en laat je helemaal gaan. Nog voordat het park geopend is het hier heerlijk vertoeven.

Hele dag: sport- en spelactiviteiten

Ben je sportief aangelegd? Leef je dan ook helemaal uit in de Tovertuin. Centraal op het kampeerterrein zijn sportveldjes aangelegd voor potjes badminton, voetbal of tafeltennis!

Port Laguna
Avond: Extra lang genieten

Na sluitingstijd van Toverland blijft Port Laguna nog een uurtje langer open, namelijk tot 22:00 uur! Maak het jezelf comfortabel in een strandstoel en geniet van de muziek én ondergaande zon.

Praktische informatie

  • De exacte tijden van alle activiteiten kun je terugvinden op de flyer die je ontvangt bij de camping-receptie of vraag daar naar de mogelijkheden. 
  • Het kan door de weersomstandigheden voorkomen dat de activiteiten (deels) op een ander tijdstip plaatsvinden of geannuleerd worden. Informeer je hierover bij de camping-receptie. 

 

Deel deze pagina