Altijd iets te doen

Altijd iets te doen

Ook wanneer je er al een hele dag magie op hebt zitten, is er nog van alles te beleven op het Pop-Up Summer Camp van Toverland. Swing bijvoorbeeld samen met Toos tijdens de Kids Disco óf speel fanatiek mee met de bingo. Zelfs vóór opening van het park hebben we al van alles voor je in petto. Ontdek hieronder snel wat je mag verwachten!

✔ Vrijwel alle activiteiten zijn gratis. Betaalde activiteiten zijn aangeduid met (€)
✔ Afhankelijk van de sluitingstijd van het attractiepark bieden we de extra activiteiten aan.

Bekijk hieronder welke activiteiten aangeboden worden in jouw vakantieperiode.

Activiteitenprogramma

Ochtend: Meet & Greet Toos

✔ Toverland geopend t/m 18:00 / 20:00 / 21:00 uur
Net wakker geworden? Kijk dan maar eens goed rond op de camping, want wie weet spot je Toos Toverhoed wel tijdens haar ochtendwandeling. Maak samen een selfie en laat haar al je plannen van die dag horen.

Ochtend: Ochtendgym met Toos

✔ Toverland geopend t/m 18:00 / 20:00 / 21:00 uur
Je dag begint extra sportief, want Toos heeft een super fitte ochtendgymastiek voor je in petto. Strek je armen, benen en swing je warm, want er staat je een dag vol magie te wachten!

Hele dag: Tovertuin geopend

✔ Toverland geopend t/m 18:00 / 20:00 / 21:00 uur
Je kunt tussen 08:00 en 22:00 uur gebruik maken van de Tovertuin. Ravot op één van de vele speeltoestellen en laat je helemaal gaan. Nog voordat het park geopend is of daarna is het hier heerlijk vertoeven!

Hele dag: Sport- en spelactiviteiten

✔ Toverland geopend t/m 18:00 / 20:00 / 21:00 uur
Ben je sportief aangelegd? Leef je dan ook helemaal uit in de Tovertuin. In de schaduw van het Land van Toos zijn sportveldjes aangelegd voor potjes badminton, voetbal of tafeltennis!

Avond: Backstage tour

✔ Toverland geopend t/m 18:00 uur
Deze unieke rondleiding door een Toverland-medewerker opent deuren die anders niet zomaar voor je open gaan. Grijp nu je kans voor een unieke selfie dichtbij of zelfs óp een achtbaan!
- Backstage tour 13-14-20 mei, 10-11-16-18-24-25 juni en 1 t/m 8 jul, 10 t/m 15 jul

Avond: Toos Kids Disco

✔ Toverland geopend t/m 18:00 uur / 20:00
Heb je nog genoeg energie over na een dagje Toverland? Laat die voetjes van de vloer gaan en swing mee met de gezellige Kids Disco! Laat Toos jouw fantastische dansmoves maar eens zien. 

Avond: Betoverende Bingo

✔ Toverland geopend t/m 18:00 uur / 20:00
Bingo! Ben je helemaal verzot op spelletjes? Speel dan mee met de Betoverende Bingo! Wordt het een rijtje of een volle kaart? Wie weet ga jij wel met een magische prijs naar huis.

Avond: Marshmallows roosteren

✔ Toverland geopend t/m 18:00 uur / 20:00
Niets is gezelliger dan samen een marshmallow goudbruin roosteren boven een knapperend kampvuur! Schuif lekker aan en geniet samen van de avond die steeds meer in begint te vallen.

Praktische informatie

  • De exacte tijden van alle activiteiten kun je terugvinden op de flyer die je ontvangt bij de camping-receptie of vraag daar naar de mogelijkheden. 
  • Het kan door de weersomstandigheden voorkomen dat de activiteiten (deels) op een ander tijdstip plaatsvinden of geannuleerd worden. Informeer je hierover bij de camping-receptie. 

 

Deel deze pagina