• Over Toverland

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2017 vierden we dan ook vol trots onze 16e verjaardag.

Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.

De ambitie van Toverland is om in de komende jaren de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

De magie van geluk

Onze bedrijfsvisie is ‘het creëren van gelukservaringen’ voor zowel onze gasten als onze medewerkers. Onze overtuiging is dat iedereen behoefte heeft aan een beetje magie.

Even op adem komen en loskomen van de waan van de dag. Ons doel is om deze magie, in een steeds meer onttoverde wereld, terug te brengen. Door onze gasten te verrassen, hun verwachtingen te overtreffen en ze volledig onder te dompelen in onze magische wereld. Een wereld vol attracties, speeltoestellen, shows, unieke bedrijfsfeesten, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral… met behulp van ons geheime wapen: onze medewerkers!

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige gasten

De échte magie van Toverland is de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers.
Zij zijn degenen die de gelukservaringen voor onze gasten creëren. Door hen écht te zien, ze onder te dompelen in gastvrijheid en door hun verwachtingen te overtreffen.
We geloven daarbij in ganzenleiderschap: ganzen vliegen in een V-formatie.
De kopgans bepaalt de koers en de ganzen die erachter vliegen zijn ook in staat om periodiek vóór te vliegen en de koers vast te houden.
Kortom: we doen dit met zijn allen, alle Toverlanders, samen.

Attractiepark Toverland: de magie van échte passie.

Ontdek een magische wereld voor de hele familie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven