Attractiepark Toverland

Het creëren van gelukservaringen

De magie van échte passie

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2019 bestaat Toverland 18 jaar.

Een sprankelend begin

Een sprankelend begin

Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als algemeen directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team.

Een betoverende toekomst

Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun vier kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd. De ambitie van Toverland is om in de komende jaren de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

De magie van geluk

De magie van geluk

Onze bedrijfsvisie is ‘het creëren van gelukservaringen’ voor zowel onze gasten als onze medewerkers. Onze overtuiging is dat iedereen behoefte heeft aan een beetje magie. Even op adem komen en loskomen van de waan van de dag.

Ons geheime wapen

Ons doel is om deze magie, in een steeds meer onttoverde wereld, terug te brengen. Door onze gasten te verrassen, hun verwachtingen te overtreffen en ze volledig onder te dompelen in onze magische wereld. Een wereld vol attracties, speeltoestellen, shows, unieke bedrijfsfeesten, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral… met behulp van ons geheime wapen: onze medewerkers!

Caroline Kortooms - Algemeen Directeur

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige gasten

De échte Toverlanders

De échte magie van Toverland is de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers. Zij zijn degenen die de gelukservaringen voor onze gasten creëren. Door hen écht te zien, ze onder te dompelen in gastvrijheid en door hun verwachtingen te overtreffen. We geloven daarbij in ganzenleiderschap: ganzen vliegen in een V-formatie. De kopgans bepaalt de koers en de ganzen die erachter vliegen zijn ook in staat om periodiek vóór te vliegen en de koers vast te houden. Kortom: we doen dit met zijn allen, alle Toverlanders, samen.

Deel deze pagina