Waterpret in Toverland!

Heerlijk afkoelen in attracties én waterspeeltuinen

Afkoelen in een groene oase vol attracties!

Phoe, wat is het warm! In Toverland kun je heerlijk afkoelen. Stap in één van de waterattracties of neem één van de avontuurlijke routes door watervallen en waterfonteinen! 

Volop verkoeling

Volop verkoeling

Hè, kijk uit, een waterval én daar nog eentje! Met warme temperaturen is de verkoeling meer dan welkom, dus na één ritje in wildwaterbaan Djengu River stap je gewoon nog een keertje in! Een nat pak is ook verzekerd in Expedition Zork. Neem plaats in de boomstammen en maak vanaf 15 meter hoogte een enorme splash! In deze boomstam-attractie staan je niet alleen afdalingen te wachten, dus wees gewaarschuwd. 

Spetteren in de waterspeeltuinen

Spetteren in de waterspeeltuinen

Wist je dat je in (bijna) iedere themawereld van Toverland waterspeeltuinen kunt ontdekken? Als de temperaturen hoog oplopen is er niets lekkerder dan even te spetteren in het water. Terwijl de kids zich helemaal laten gaan tussen de waterkanonnen en dansende fonteinen, geniet jij van een heerlijk koel drankje op het terras! 

Verfrissende tips

Als het warm is, zit je in Toverland goed. Om je op weg te helpen, geven we je deze verfrissende tips! Zeker in de Magische Vallei kun je je ook even terugtrekken in de schaduw van alle bomen en rotspartijen. 
 

Ontdek de Splash Zone

Fonteinenshow Katara is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook verfrissend! Droog oversteken in de Splash Zone is onmogelijk. Probeer in de Magische Vallei ook het Dwaalpad eens! Gegarandeerd natte voeten. 

Afkoelen in vijf waterspeeltuinen

In vrijwel iedere themawereld ontdek je verkoelende waterspeeltuinen. Heerlijk spetteren in het koele water tussen dansende fonteinen, waterspuwers of waterkanonnen! 

Deel deze pagina