Openingstijden
Vandaag: 10:00 - 17:00 uur
1°
Vandaag open: Land van Toos - Magic Forest Vandaag gesloten: Troy Area - Magische Vallei

Booster Bike is gesloten vanwege onderhoud

Paarden van Ithaka & Scorpios zijn geopend

Voorzieningen

Parkeren en fietsenstalling

We beschikken over een ruime parkeerplaats en fietsenstalling direct naast het park.

Parkeerticket
Om het parkeerterrein te verlaten heb je een parkeerticket nodig. Deze zijn te koop bij de ingang van het park en in onze ticketshop en kosten €8,- per stuk.

Drop & drive
Wil je alleen iemand afzetten of ophalen, rijd dan niet de parkeerplaats op, maar maak gebruik van de drop & drive plaatsen voor het parkeerterrein.

Picknicken in Toverland

Attractiepark Toverland beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurants. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Bij restaurant MaMouche in Land van Toos en restaurant De Wunderbar in Magic Forest staat een magnetron, het gebruik hiervan is gratis.

Mindervaliden

De attracties in Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Meer info hierover vind je via onderstaande link.

Rolstoel lenen
Rolstoelen zijn te leen bij de receptie. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar dus reserveren is raadzaam (tel. +31 (0)77 467 7050 voor reserveringen). Het lenen is gratis, wel wordt er een borg gevraagd van €50,-.

Faciliteiten voor bezoekers met een handicap

Kluisjes

Naast restaurant MaMouche in Land van Toos zijn kluisjes te huur waarin je jassen en tassen kan opbergen. Het kluisje kan de hele dag onbeperkt gebruikt worden voor €2,-.

 

Toiletten

Toiletgebruik in Toverland is gratis. Overal in het park, met uitzondering van de toiletten bij Troy, zijn aangepaste toiletten voor bezoekers met een handicap t vinden.

EHBO

Bij de entree en naast Katara Plaza is een EHBO-ruimte waar je terecht kunt voor een pleister of andere eerste hulp bij ongelukken. Het park beschikt over meerdere AED’s.

WiFi

Bij restaurants MaMouche in het Land van Toos, De Wunderbar in de Magic Forest en Katara Plaza in de Magische Vallei is gratis WiFi beschikbaar.

Huisdieren en hulphonden

Huisdieren zijn niet toegestaan in Attractiepark Toverland, met uitzondering van hulp- of geleidehonden.

Babyverzorging

Verschonen
Bij alle toiletgroepen, met uitzondering van de toiletten bij Troy, bestaat de mogelijkheid om baby’s te verschonen.

Voeden
Wil je een flesje of potje voeding opwarmen? Bij MaMouche in Land van Toos en De Wunderbar in Magic Forest staat een magnetron, het gebruik hiervan is gratis.

Gevonden/ verloren voorwerpen

De receptie is het informatiepunt voor gevonden of verloren voorwerpen. Gevonden voorwerpen kunnen altijd bij de dichtstbijzijnde medewerker worden ingeleverd. Ben je al thuis en kom je er nu pas achter dat je iets verloren bent? Bel +31 (0)77 467 70 50 (bij voorkeur tussen 15.00 – 18.00 uur) of mail ons: info@toverland.nl.

Betalen en geld opnemen

Bij de entree, bijna elk horecapunt en elke winkel kun je pinnen. Wanneer je contant geld wil opnemen meld je dan bij de informatiebalie bij de ingang.

Ontdek een magische wereld voor de hele familie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven