Ontdek een magische wereld voor de hele familie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Parkeren en fietsenstalling

We beschikken over een ruime parkeerplaats en fietsenstalling direct naast het park. Om het parkeerterrein te verlaten heb je een parkeerticket nodig. Deze zijn te koop bij de ingang van het park of online in onze ticketshop! Ook zijn er 20 laadpunten voor elektrische auto's.

Laadpalen elektrische auto's

Update 9-2-24: Tijdelijk niet beschikbaar

De parkeerplaats van Toverland is uitgerust met 20 laadpunten voor elektrische auto's. Alle laadpassen zijn hier te gebruiken.

Kiss & Ride

Wil je alleen iemand afzetten of ophalen, rijd dan niet de parkeerplaats op, maar maak gebruik van de Kiss & Ride-plaatsen voor het parkeerterrein.

Picknicken in Toverland

Attractiepark Toverland beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurants. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Bij restaurant Waldstube in Wunderwald en Katara Plaza in Magische Vallei staat een magnetron, het gebruik hiervan is gratis.

Kluisjes

In Port Laguna en naast de Sim sa la Klim in Land van Toos zijn kluisjes te huur waarin je jassen en tassen kan opbergen. Het kluisje kan de hele dag onbeperkt gebruikt worden voor €2,-.

Rookzones

Toverland is overwegend rookvrij. Enkel in de 7 rookzones, door het hele park, mag er gerookt worden. Dat geldt voor alle vormen van roken, dus ook e-sigaretten en vapes. Toverland steunt hiermee de beweging op weg naar een Rookvrije Generatie, een initiatief van Hartstichting, KWF en Longfonds om kinderen rookvrij op te laten groeien.
- De zones zijn terug te vinden in de Toverland-app en plattegrond.

Toiletten

Toiletgebruik in Toverland is gratis. Overal in het park, met uitzondering van de toiletten bij Troy, zijn aangepaste toiletten voor bezoekers met een beperking te vinden.

EHBO

In Port Laguna, Land van Toos en naast Katara Plaza is een EHBO-ruimte waar je terecht kunt voor een pleister of andere eerste hulp bij ongelukken. Het park beschikt over meerdere AED's.

WiFi

Bij restaurant MaMouche in het Land van Toos, Waldstube in Wunderwald en Katara Plaza in Magische Vallei is gratis WiFi beschikbaar.

Huisdieren en hulphonden

Huisdieren zijn niet toegestaan in Attractiepark Toverland, met uitzondering van hulp- of geleidehonden.

Babyverzorging

Bij alle toiletgroepen, met uitzondering van de toiletten bij Troy, bestaat de mogelijkheid om baby's te verschonen. Wil je een flesje of potje voeding opwarmen? Bij Wunderbar in Wunderwald en Katara Plaza in Magische Vallei staat een magnetron, het gebruik hiervan is gratis.

Gevonden/verloren voorwerpen

De Gastenservice is het informatiepunt voor gevonden of verloren voorwerpen. Gevonden voorwerpen kunnen altijd bij de dichtstbijzijnde medewerker worden ingeleverd. Ben je al thuis en kom je er nu pas achter dat je iets verloren bent? Bel +31 (0)77 467 70 50 of mail ons: info@toverland.nl.

Betalen en geld opnemen

Bij de entree, bijna elk horecapunt en elke winkel kun je pinnen. Wanneer je contant geld wil opnemen meld je dan bij de informatiebalie bij de ingang.

Deel deze pagina