Kijk eens binnen bij Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier

Ga langs voor een prachtige schminkbeurt, een kleurrijke tattoo of een vrolijk verkleedsetje! Je vindt dit opvallende Schminkhaus in het avontuurlijke Wunderwald! 

Openingstijden
De openingstijden kunnen dagelijks afwijken. Vraag ter plaatse naar de actuele tijden. 

Laat je betoverend mooi schminken

De helpende handen van Karolien Müller weten er iedere keer weer een feestje van te maken! Een vlinder, een ijsprinses óf liever een stoere draak? Je loopt altijd met betoverende schmink de deur uit. 

Verkleed je als prins(ses)

Helemaal in de voetsporen van je favoriete prins(ses) treden? Leef je uit met de verkleedkleren! Leuk om cadeau te doen of om te krijgen. 

Ga voor een stoere tattoo

Ook voor gave tattoo's ben je bij het Schminkhaus aan het juiste adres! Die met glitters zijn extra betoverend! Verder heeft Karolien Müller ook nog tal van leuke accessoires! 

Wie is Karolien Müller?

Wie is Karolien Müller?

Het Schminkhaus & Atelier in het Wunderwald is vernoemd naar Karolien Müller. Ze is een flamboyante verschijning en bovendien een tante van Maximus Müller. Die ken je ongetwijfeld van de gelijknamige Blitz Bahn, welke je ook in deze themawereld kunt terugvinden. 

Blog | Lees de volledige achtergrond

Hier vind je Schminkhaus & Atelier

In het avontuurlijke Wunderwald vind je naast heldhaftige attracties ook het Schminkhaus & Atelier van Karolien Müller terug! 

Deel de Schminkhaus & Atelier