Eten en drinken

Proef de Oosterse sfeer in restaurant MaMouche, eet een vers bereide Italiaanse pizza van de Wunderbar, geniet van de zon op het exotische terras van Katara Plaza en proost met een speciaalbiertje in de Biergarten.

Eten & Drinken

MaMouche

Ontbijt, lunch of dineer als een rijke oliesjeik in dit sfeervolle Oosterse restaurant.

In het Land van Toos vind je het Arabische themarestaurant MaMouche. Hier word je onthaald in de betoverende wereld van 1001 nacht, compleet met Perzische tapijten, mysterieuze muziek en kleurrijke lampions. Neem plaats in een van de intieme nisjes in de oude stadsmuur en voel je als een rijke oliesjeik.

Assortiment
Restaurant MaMouche biedt alles voor een goede start en afsluiting van je dagje Toverland. Direct na binnenkomst van het park kun je hier terecht voor koffie, thee en een zalig stuk gebak.

Na afloop van je betoverende dag staat de soep al voor je klaar en kun je bij MaMouche terecht voor knapperige frietjes met een lekkere snack, schnitzel of een satéschotel. Eet smakelijk!

Zakelijke mogelijkheden

Waldstube

Geniet van luxe koffie, verse broodjes en rijk belegde verse Italiaanse pizza’s.

In Waldstube vind je ruime terrassen waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor een drankje of iets lekkers. Neem even plaats en ontspan met een kopje koffie terwijl de kinderen op avontuur gaan in de Towers of Adventure of Villa Fiasko.

Assortiment
Liefhebbers van Italiaanse specialiteiten komen in Waldstube aan hun trekken. Een cappuccino, espresso, of toch liever latte macchiato? Bij de koffiecorner zijn diverse koffievariaties te verkrijgen. Ook voor vers belegde broodjes van Delifrance en voor schepijs kun je hier terecht en natuurlijk mogen echte pizza’s niet ontbreken. In Toverland worden de pizza’s vers belegd en bereid, voor die echte, heerlijke Italiaanse smaak. Buon Apetito! Natuurlijk mogen de overheerlijke burgers (hamburgers en kipburgers) met friet niet ontbreken.

Katara Plaza

Proef de exotische sfeer in dit themarestaurant in de Magische Vallei.

In de Magische Vallei ligt het sfeervolle restaurant Katara Plaza. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de tropische sfeer. Vanaf het zonnige terras heb je een prachtig zicht op de vallei. Meerdere keren per dag komt de fontein voor het terras tot leven. De 136 waterstralen van Katara, Fountain of Magic, zorgen dan voor een betoverend schouwspel van water en muziek.

Assortiment
Katara Plaza biedt voor elk wat wils. Je kunt er terecht voor een heerlijke cappuccino of espresso en versbelegde broodjes van Delifrance, maar ook voor een frietje met een hamburger. Verwen jezelf met een heerlijke Swirl en kies zelf met welke toppings en vers fruit je jouw ijs nog lekkerder maakt. In Katara Plaza kun je genieten van heerlijke wraps. Dat wordt smullen!

Biergarten

Neem plaats aan de lange tafels en hef samen het glas! 

Geef je bestelling door aan Uli, het praatgrage rendier. In Toverland’s Biergarten draait het om gezelligheid.

Assortiment
Geniet van een heerlijk speciaalbiertje, zoals Erdinger Weissbier, Karmeliet Tripel, Duvel of Liefmans. Uiteraard kun je hier ook weer terecht voor een heerlijke cappuccino, warme chocolademelk of thee.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven