Beleef een magische dag

Beleef een magische dag

Kijk jij ook uit naar een betoverende dag? Kom naar Toverland! Door de genomen maatregelen is het noodzakelijk om online een ticket op datum te reserveren voor je gewenste bezoekdag. We werken met een maximimale capaciteit, zodat we o.a. de 1,5 meter-maatregelen kunnen waarborgen. Hierdoor kan het voorkomen dat een dag voortijdig uitverkocht is.

Bekijk alle Veilig Samen Uit-maatregelen

Koop je tickets minimaal 7 dagen van te voren! 
Wil je profiteren van extra voordeel? Claim dan de Early Bird-korting! Wanneer je minimaal 7 dagen vóór je langskomt je tickets aanschaft, ontvang je tot €7 korting. 

Ik heb extern een ticket gekocht. Moet ik reserveren? 
Heb je een ticket aangeschaft met een specifieke datum? Dan is het niet nodig je bezoekdag te reserveren. Heb je een ticket gekocht voor een periode, dan is een reservering noodzakelijk.​​

Reserveer je tickets

Hoe werken onze variabele prijzen?

Flex-tickets: tickets zonder vaste datum

Flex-tickets: tickets zonder vaste datum

Weet je nog niet wanneer je langs wil komen, maar wil je toch alvast een ticket aanschaffen? Dat kan met het 'Flex-ticket', geldig t/m 8 november 2020! Ook ideaal als je een dagje Toverland cadeau wil doen aan een ander. 

Vergeet niet om te reserveren
Voor het bezoek is het wel noodzakelijk om je bezoekdag te reserveren via: tickets.toverland.com/reserveren

Naar de Ticketshop

Volwassenen en kinderen

Dagtickets

Groepstickets

Heb je een Toverland-abonnement?

Heb je een Toverland-abonnement?

Ben je trotse Magic Member van Toverland? Ook met je abonnement ziet je bezoek aan ons park er iets anders uit dan je gewend bent. Zo is het bijvoorbeeld ook dan nodig om je bezoekdag te reserveren. 

Lees er meer over
Deel deze pagina