TOVERLAND LIVE!

Festivalparadijs boordevol attracties met magische line-up!

''Het feest is uit de fles!''

21 mei 2021 vanaf 19.00 tot 00.00 uur - 18+ 

Met geweldige artiesten, spectaculaire attracties en verrukkelijke foodstands veranderen de 4 outdoor themawerelden van Toverland in een waar festivalparadijs! Een oase van sfeer, dance-area's en onverwachte ontmoetingen. Als klap op de vuurpijl sluit je je avond af met niemand minder dan André Hazes met 12-koppige band op de Main Stage. Mis het niet! 


Update coronavirus:
Door de genomen maatregelen van het kabinet kan Toverland LIVE! helaas niet doorgaan op 15 mei 2020. We vieren daarom graag dit feest met je op 21 mei 2021. Had je al tickets? We bieden je graag drie verschillende vormen van compensatie aan, waar je zelf een keuze uit kunt maken. 

Bekijk de compensatieregeling

André Hazes op de Main Stage

André Hazes op de Main Stage

Speciaal voor deze bruisende avond wordt het zomerse Port Laguna omgebouwd tot feestelijke festival-spot met groots podium en diverse stands voor hapjes en drankjes! Proost met je vrienden en dein mee met de meezingers van André Hazes! ''Wie kan mij vertellen wat ik gisteren heb gedaan?'' 

Wil je niets missen van het complete programma? Bekijk snel alle highlights hieronder! 

 

Don't miss a thing!

Main Stage | Port Laguna

Port Laguna is dé feest-hub! Hier vind je de reusachtige Main Stage en ga je langs bij de Food- en Drinkstands. Dans mee met het muzikale voorprogramma en ga los tijdens André Hazes! Oefen al zijn meezingers maar alvast.

Full Colour Experience | Station Fēnix

Helemaal ondersteboven in Fēnix! Niet alleen de achtbaan-rit is sensationeel, maar ook station zelf! Deze bouwen we om tot legendarische en unieke club met dansvloer! Met La Fuente achter de draaitafel gaat hier het dak eraf. 

Rewind Stage | Magische Vallei

Haal je dansmoves maar uit de kast! Hier spoel je terug naar de hits van toen en vooruit naar die van nu. Fonteinen, watervallen, muziek en lampjes, hier kom je helemaal in een tropische vibe! 

Local Stage | Ithaka

In Ithaka kun je in intieme setting genieten van een lokale, muzikale held. Houten gigant Troy raast ook nog voorbij met 90km/h, terwijl jij een rondje geeft aan je vrienden. 

Funtainment | Hele park

Loop je naar je favoriete attracties, dan kan het zijn dat je zomaar onverwachte entertainment-acts tegenkomt op de meest (te) gekke plaatsen. Je avond Toverland was nog nooit zo spraakmakend. 

Ondersteboven van attracties

Écht de voetjes van de vloer tijdens deze festival-avond? Gil je longen uit je lijf in wing coaster Fēnix en houten achtbaan Troy! Plak er ook een ritje in Scorpios, Booster Bike, Djengu River, Dwervelwind en Merlin's Quest achteraan. 

Had je al tickets voor 15 mei 2020?

Had je al tickets gekocht voor TOVERLAND LIVE!? Doordat ons feestelijke festival niet door kan gaan op de beoogde datum compenseren we je op drie verschillende manieren. It's up to you! Jij kunt namelijk zelf kiezen voor welke compensatie je gaat. Vul hiervoor het compensatieformulier in. 

Naar het formulier
Deel deze pagina