Halloween

Praktische info

Tickets zijn online verkrijgbaar via onze eigen website.

Tickets

Praktische info Halloween

Koop je tickets vooraf via Toverland.com

Koop je tickets vooraf via onze website en loop direct door naar de ingang. Tickets voor jarigen en mindervaliden zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar.
Tickets zijn de gehele dag geldig.

LET OP: Tijdens Halloween (13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017) bedraagt de entreeprijs (vanaf 1,20m) van Toverland €30.

Tickets hier te koop


Route & Parkeren

Attractiepark Toverland is gelegen tussen Eindhoven en Venlo. Tip: stel het volgende adres in op jouw navigatie: Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Parkeren
Om de parkeerplaats af te rijden heb je een parkeerticket nodig. Deze koop je eenvoudig bij je e-ticket of aan de automaat voor de ingang.

Drop & Drive
Word je afgezet met de auto? Dat kan op onze speciale Drop & Drive zone. Neem hiervoor na de Toverland rotonde de eerste afslag links. Let op: de reguliere Drop & Drive zone is op deze avonden afgesloten.

Openbaar Vervoer
Vanaf vrijdag 13 oktober t/m zondag 29 oktober is Toverland nog beter met het openbaar vervoer te bezoeken. Na het succes tijdens de zomerperiode, worden er ook rondom de herfstvakantie elke dag pendelbussen ingezet tussen station Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland. De pendelbussen brengen je tussen 09:00 en 10.30 uur naar Toverland. Op het eind van de dag rijden de pendelbussen tussen 16:00 en 18:47 uur weer terug naar station Horst-Sevenum. Gedurende Halloween vertrekt de laatste pendelbus om 23:30 uur weer richting station Horst-Sevenum.

Station Horst – Sevenum
Eerste vertrek: 09:00 uur
Laatste vertrek: 10:30 uur
Iedere 30 minuten

 

Attractiepark Toverland
Eerste vertrek: 16:17 uur
Laatste vertrek: 23:30 uur
Iedere 30 minuten*

*Tussen 19:45 en 20:15 uur rijdt er geen bus i.v.m. een pauzemoment voor de buschauffeur.


Met je vriendengroep of vereniging naar Halloween?

Tijdens Halloween gelden voor groepen de volgende tarieven:
Vanaf 20 personen: €27,50 p.p.
Jeugdverenigingen: €19,50 p.p.

Reserveer je groepskaarten hier

 


Halloween Toverstaf

Speciaal voor alle angsthazen heeft Toverland een speciale Halloween Toverstaf. Vind je het echt te eng? Houd de Halloween Toverstaf recht voor je, ontsteek het licht en… alle monsters druipen af. Koop de Halloween Toverstaf alvast online samen met je tickets of in de souvenirshops in het park.

LET OP: De Halloween Toverstaf heeft in sommige Scare Zones geen toverkracht.

Bepaal je eigen angst


Halloween reglement

  • Verkleden en het dragen van maskers of schmink is tijdens Halloween in Toverland niet toegestaan.
  • Onze scare actors raken jou niet aan, dus raak hen ook niet aan.
  • Het is niet toegestaan om in het indoor gedeelte én in de wachtrijen van attracties en scare zones te roken. Er zijn diverse rookzones in het park waar roken wel is toegestaan.
  • Het algemene parkreglement geldt uiteraard ook tijdens Halloween.

Heb je een Toverland abonnement?

LET OP: Vanaf 2017 zullen er gedurende de Halloween dagen enkel speciale Halloween tickets gelden. Voor abonnementhouders geldt dat zij twee dagen kunnen reserveren met toegangsgarantie. Deze twee dagen kunnen gratis online worden gereserveerd. De reserveringsbevestiging incl. geldig abonnement is jouw toegangsticket voor die betreffende dag. Per dag is er een beperkt aantal tickets voor abonnementhouders beschikbaar. Mits de overige Halloween dagen niet zijn uitverkocht, zijn abonnementhouders op vertoon van hun abonnementspas natuurlijk van harte welkom (hiervoor geldt geen toegangsgarantie).

Reserveer hier jouw toegang tijdens Halloween

 

Bepaal je eigen angst met de Halloween Toverstaf!

Meer info
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven