Voordelen abonnement

Onderstaande kortingen zijn alleen geldig in combinatie met een geldig Toverland jaarabonnement. Niet geldig in combinatie met een winterabonnement en andere kortingen of acties.

Nieuw: 5% korting op horecaproducten* in Toverland
Vanaf 25 maart 2017 profiteer je op vertoon van je abonnement van 5% korting bij de horeca.

* m.u.v. alcoholische dranken

Bekijk de actievoorwaarden

Plopsaland De Panne (BE), Plopsaqua De Panne (BE), Plopsa Indoor Hasselt (BE), Plopsa Indoor Coevorden (NL), Plopsa Coo (BE) & Holiday Park (DU)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief >100 cm in alle Plopsa-parken. Deze korting is geldig tot en met 7 januari 2018.

Naar de website

Bobbejaanland (BE)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 25% korting op het kassatarief voor volwassenen (>1,40m) in Bobbejaanland. Deze korting is geldig van 1 april 2017 tot en met 5 november 2017.

 

 

Naar de website

Beekse Bergen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas en bij inlevering van de geprinte bon achter de button, eenmalig 25% korting op het reguliere tarief van Beekse Bergen van 1 januari t/m 31 december 2017.

Print de bon

Julianatoren
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen bij inlevering van de geprinte bon achter de button en op vertoon van hun Toverland abonnementspas 25% korting op het reguliere tarief van Julianatoren. Deze korting geldt in de periode van 17 april 2017 tot en met 29 oktober 2017.

Print de bon

Dierenrijk
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas en bij inlevering van de geprinte bon achter de button, 25% korting op het reguliere tarief van Dierenrijk van 1 januari t/m 31 december 2017.

Print de bon

Moviepark (Duitsland)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 25% korting op het volwassentarief in Movie Park Germany. Deze korting geldt in de periode van 31 maart tot en met 4 november 2017, uitgezonderd de speciale Halloweendagen (14, 21, 28, 31 oktober).

Naar de website

GaiaZoo
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 25% korting op de geldende dagentreeprijs vanaf 10 jaar van GaiaZoo . Deze korting geldt in de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017.

Naar de website

Phantasialand (Duitsland)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 25% korting op het reguliere dagtarief in Phantasialand. Deze korting geldt in de periode van 1 april tot en met 5 november 2017.

Maximaal 5 openingsdagen per jaar zijn uitgesloten van gereduceerd entree op vertoon van je jaarpas. Deze dagen worden op de online kalender van Phantasialand geaccentueerd en/of worden ten minste vier weken vooraf aangekondigd.

Naar de website

Apenheul
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op het reguliere dagtarief van de Apenheul. Deze korting geldt in de periode van 14 april tot en met 5 november 2017.

Naar de website

Diergaarde Blijdorp
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas 25% korting op de reguliere entree (kind en volwassenentarief) van Diergaarde Blijdorp. Geldig van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.

Naar de website

Wildlands
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas 25% korting op de reguliere entreeprijs van Wildlands. Deze korting geldt van 2 januari 2017 tot en met 30 december 2017.

Naar de website
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven