Klaar voor een éxtra bijzonder bedrijfsevenement?

Geniet van onze compleet verzorgde themafeesten. Van een Tropical Party met cocktails, tot een compleet verzorgd Oktoberfest. Tijdens onze themafeesten dompelen wij uw gasten onder in een unieke sfeer.

Themafeesten

Magische Medina arrangement

Achter de grote toegangspoorten van een oud centrum ontvouwt zich een oosters sprookje. In de mysterieuze sferen van Duizend-en-een-nacht komt ’s avonds een wonderlijke, Arabische wereld tot leven. Verwelkom uw gasten in deze bijzondere harem en betover hen met geur, licht en geluid. De exotische buikdanseressen staan klaar om samen met u de heupen los te gooien. Wie durft die oude olielamp daar op te poetsen…

Bekijk dit themafeest

Biergarten arrangement

Vier uw eigen bierfestival in Toverland naar het goede voorbeeld van het Oktoberfest in München. Gezelligheid en gastvrijheid staan voorop, schuif aan waar plaats is en eet, drink en lach samen. Het Oktoberfest is van oudsher een feest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden.

Bekijk dit themafeest

Katara Plaza arrangement

Zodra het mooi weer wordt, ruikt u hem: de barbecue. Ook in Toverland halen we de buitengrill tevoorschijn bij het organiseren van een feestelijk bedrijfsevenement. De BBQ party op de Caribische eventlocatie Katara Plaza maakt het zomers gevoel compleet. Van knapperende vuurfakkels, een cocktailbar en danseressen tot live optredens: er is van alles mogelijk.

Bekijk dit themafeest

Wunderbar arrangement

Wanneer u op zoek bent naar een magische winterse sfeer voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest, dan is Winter Wonderland het themafeest voor u!

Bekijk dit themafeest

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven