Inschrijffeesten

Hef het glas met collega’s op een gezellige avondje uit. Speciaal voor bedrijven met een kleiner aantal werknemers heeft Toverland Events diverse inschrijffeesten. Deze themafeesten zijn exclusief toegankelijk voor bedrijven van alle groepsgroottes. De minimale leeftijd voor onze inschrijffeesten is 18 jaar.

Oktoverfeest

Waant u zich bij de Oktoberfeesten in München, met de bekende lange houten tafels en Erdinger van de tap. Het live entertainment zorgt voor de nodige ‘Stimmung’.
De avond gaat pas echt ‘los’ bij een ritje in enkele van onze topattracties. U bent toch ook dabei?

7 oktober 2017
19.30 uur – 1.00 uur
Prijs:  €69,- p.p., all inclusive, excl. BTW

Volledig verzorgde avond incl. drankjes en hapjes, excl. BTW

Meer info

Friday the 13th

De zon gaat onder en de wolken pakken zich samen. Plots komen uit alle hoeken huiveringwekkende figuren tevoorschijn. Je voelt je hart in je keel bonzen en het kippenvel staat op je armen. Wie van jouw collega’s heeft de meest stalen zenuwen tijdens dit angstaanjagende arrangement?

13 oktober 2017
10.00 uur – 23.00 uur
Prijs: €52,- p.p. excl. BTW

Halloween dinerbuffet + onbeperkt consumpties p.p., incl. een angstaanjagende avond Toverland

Meer info

Top 2000 DJ Tour

Het is tijd voor een écht feestje. Geniet samen met collega’s van een avond vol herkenbare klassiekers uit de muziekgeschiedenis. De 2000 populairste platen ooit gemaakt aan elkaar gedraaid door ‘the one and only’ Gerard Ekdom en zijn collega-dj Frank van ‘t Hof.

17 november 2017
19.30 uur – 1.00 uur
Prijs:  €69,- p.p.

Volledig verzorgde avond incl. drankjes en hapjes, excl. BTW

Meer info

Thrill & Grill Party

Heerlijk geurende gerechten van de grill in een ongedwongen festivalsfeer en samen met uw collega’s gillend in de achtbaan. Met een zomers drankje in de hand sluit u deze avond af met de muzikale fonteinenshow Katara – Fountain of Magic.

De editie van 2017 was een groot succes. Klik op onderstaande button en vul het formulier in om op de hoogte te blijven over de editie voor 2018.

Meer info

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven