Bedrijfsevenementen in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor bedrijfsevenementen in Toverland.

Pretpark afhuren voor uw bedrijfsfeest / personeelsevenement

U hebt iets te vieren. Iets groots, iets unieks. Een gebeurtenis die u wilt delen met uw mensen. Deze bijzondere gelegenheid is er één om met beide handen aan te pakken. Ga voor beleving en geef uw gasten een Grandioos feest cadeau waarbij de stemming er vanaf de eerste seconde inzit. Voor één dag is heel óf een deel van Toverland van u en uw gasten.

Pretpark afhuren overdag en in de avond

Hebt u het al eens meegemaakt: een heel pretpark voor uzelf? Het is mogelijk! Wat dacht u van een sfeervol avondfeest? Terwijl de schemering invalt, openen wij Toverland voor uw gasten. Het park met al haar prachtige locaties en uiteenlopende attracties creëren een geweldige sfeer waarin uw gasten zich vorstelijk vermaken. Ook overdag reserveren wij één of meerdere locaties voor u. Afhankelijk van het aantal gasten dat u uitnodigt, openen wij een aantal attracties en het park geheel of gedeeltelijk.

 

Bedrijfsevenement op een originele locatie

Iedere dag ontdekken mensen het betoverende effect van Toverland. De combinatie van spannende attracties, fantasierijke werelden en feestelijke locaties, heerlijk eten en drinken en fantastisch entertainment maken uw bedrijfsevenement tot een groot succes. Alles draait om het raken en het bespelen van de emoties van uw gasten. Toverland snapt dat en helpt u bij het organiseren van een geweldig feest.

Feestlocatie klein gezelschap

Natuurlijk organiseren wij ook voor kleinere gezelschappen fantastische bedrijfsfeesten en themafeesten. Ontdek ook onze betoverende locaties.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Ontdek een magische wereld voor de hele familie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven