Bedrijfsevenementen in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor bedrijfsevenementen in Toverland.

Feestavond organiseren op locatie in Limburg

Met het vallen van de avond, stijgen er allerlei feestelijke geluiden op uit Toverland. Zijn het de Dwervels die stiekem een feestje bouwen nu iedereen weg is? Vanavond niet. Vanavond maakt het park zich op voor een geweldige feestavond uit naam van uw bedrijf. Licht en geluid, check. Attracties, check. Hapjes en drankjes, check. Vrolijke mensen, check. Alle ingrediënten zijn er, het feest kan beginnen!

Feestavond als bedrijfsuitje

Wilt u een feestelijk bedrijfsuitje organiseren op een bijzondere plek? Daar waar de magie in de lucht hangt en een betoverende sfeer de ruimtes vult? Wij ontvangen uw gasten en nemen u alle zorg uit handen zodat ook u van de feestavond kunt genieten. Voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Toverland hebt u de keuze uit onze verschillende, gethematiseerde evenementenlocaties. Van een gezellige live-band tot aan een DJ: zij maken van uw feest een tópfeest.

Bedrijfsfeesten en feestavonden

Verras uw gasten en maak gebruik van de rake combinatie die Toverland u biedt. Wij openen exclusief voor uw gasten één of meerdere attracties. Extra spannend, zo in het donker. Na een daverende rit in de achtbaan is het ijs gebroken en zit de stemming er goed in. En, de avond is pas net begonnen! Geef uw evenement meer cachet met mooie uitnodigingen vooraf en een gezamenlijke busrit op de avond zelf. En wat dacht u van een klein afscheidsgeschenk dat voor altijd herinnert aan de mooie avond?

Ideeën voor bedrijfsfeesten op een originele locatie

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het organiseren van relatiedagen en familiedagen. Verwelkom de partners en kinderen van uw gasten en betrek hen bij een magisch dagje uit. Hebt u iets groots te vieren, pak het dan ook groots aan en huur het hele park af voor een Grandioos feest. Succes verzekerd!

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven