Bedrijfsevenementen in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen.

Bekijk de diverse mogelijkheden voor bedrijfsevenementen in Toverland.

Bedrijfsfeest organiseren op een originele locatie

Een sfeer van betovering en fantasie hangt in de lucht. Hier draait het om ontspanning, plezier en beleving. Van een heerlijk sinterklaasfeest met de geur van pepernoten en warme chocolademelk tot een vrolijke relatiedag waarbij uw gasten elkaar uitdagen voor de spannende attracties. Wilt u een authentiek bedrijfsfeest organiseren op een originele locatie, dan moet u in Toverland zijn…

Soorten bedrijfsfeesten in Toverland

In Toverland organiseren we zowel overdag als in de avond uiteenlopende bedrijfsfeesten en personeelsevenementen. U kunt kiezen uit een aantal vaste arrangementen waarbij we het feest zo invullen dat het precies aansluit op de sfeer die u wilt neerzetten. Wilt u een zakelijke ondertoon of gaat u voor een lossere insteek? Nodigt u de partners en kinderen van uw medewerkers uit of organiseert u een Grandioos feest waarbij het park en al haar wervelende attracties en speciale themagebieden voor één dag van u en uw gasten is?

 

Bedrijfsevents op maat

Park afhuren voor een Grandioos feest

U hebt iets te vieren. Iets groots, iets unieks. Een gebeurtenis die u wilt delen met uw mensen. Zoals bijvoorbeeld een jubileumfeest. Deze momenten zijn schaars. Geef uw gasten een onvergetelijk beleving cadeau waarbij de stemming er vanaf de eerste seconde inzit. Een Grandioos feest waarbij uw gasten exclusief beschikken over Toverland en haar verschillende werelden. Meer over het geheel of gedeeltelijk afhuren van het park.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven