Zomertip: beluister de Toverland-podcast

Wist je al dat Toverland een eigen podcast heeft? In Betoverd - de podcast vragen we onze medewerkers het hemd van het lijf en zoomen in op bijzondere achtergrondverhalen. Extra luisterplezier tijdens je zomervakantie.

04-08-2022 door Martijn van Gerwen

In de officiële podcast van Toverland kom je alles te weten over onze magie! Tijdens het 20 jarige jubileum van het park hebben we de podcast als één van de festiviteiten geïntroduceerd. Maar bij speciale momenten pakken we de draad weer op, zoals nu bij de terugblik op de gigantische upgrade van wildwaterbaan Expedition Zork. Onze magie laat ook in de toekomst geregeld van zich horen, dus abonneer je vooral op Betoverd - de podcast. Je beluistert de afleveringen in je favoriete podcast-app, zoals Spotify of bijvoorbeeld Google Podcast.

Vijf feestafleveringen
In de eerste vijf afleveringen is het feest! Ter ere van 20 jaar Toverland hebben we verschillende personen voor de podcast-microfoon gehad:
✓ Aflevering 1: Oprichter en eigenaar: Jean Gelissen sr. - hoe is Toverland ontstaan?
✓ Aflevering 2: Medewerkers van het eerste uur - hoe is het om te werken bij Toverland?
✓ Aflevering 3: Senior Ontwerper: Peter van Holsteijn - hoe is Toverland ontworpen?
✓ Aflevering 4: Voormalig Directeur: Caroline Kortooms - hoe is Toverland zo magisch geworden?
✓ Aflevering 5: Algemeen Directeur: Jean Gelissen jr. - wat is de toekomstvisie van Toverland?

Thema-podcast Expedition Zork
Ook de komende tijd blijven we bij speciale momenten nieuwe podcast-afleveringen uitbrengen. Zo kun je nu bijvoorbeeld ook luisteren naar de bijzondere thema-aflevering over de gigantische upgrade van wildwaterbaan Expedition Zork. Senior Ontwerper Peter van Holsteijn en Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. vertellen je alles over dit proces dat - hoe toepasselijk - in een stroomversnelling terecht is gekomen. Ook ontdek je details waarvan je het bestaan misschien nog niet eens wist.

Deel blog