Zomerseizoen 2021: dit kun je verwachten!

Zomerseizoen 2021: dit kun je verwachten!

18-03-2021
Helaas moet Toverland vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus nog even gesloten blijven. Maar we kijken er enorm naar uit om je weer te mogen ontvangen! We hebben dit jaar namelijk van alles voor je in petto. Zo zijn we tijdens de meivakantie extra lang geopend en keert Summer Feelings terug! Natuurlijk vieren we ook Halloween tijdens de Halloween Days en Halloween Nights. Ben je abonnementhouder? Dan staat je deze zomer weer een Magic Member Night te wachten. 

Meivakantie: extra lang geopend
Deze meivakantie kun je nóg langer genieten van je favoriete attracties en shows. Toverland is vanaf zaterdag 1 mei tot en met zaterdag 15 mei namelijk elke dag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. In deze periode is een bezoek aan Toverland bovendien extra feestelijk. Want op 19 mei bestaat Toverland 20 jaar en dit magische jubileum willen we graag met je vieren!

Bekijk alle openingstijden

Zomervakantie: Summer Feelings
The summer is magic! Het zonnetje schijnt, het kwik stijgt, tijd voor een ontspannen en zomerse dag in Toverland. Wanneer je ons tussen zaterdag 17 juli en zondag 5 september bezoekt, kun je extra lang genieten van onze magische sfeer. In deze periode zijn we namelijk dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Laat je onderdompelen in magisch entertainment, geniet van sfeervolle muziek en beleef je favoriete attracties extra vaak. In het zonovergoten park waan je je echt even op vakantie. Summer Feelings in Toverland!

Herfstvakantie: Halloween Days & Halloween Nights
Ook dit jaar staan oktober en begin november in het teken van Halloween. In de avonden kijk je tijdens de Halloween Nights je grootste angst recht in de ogen, maar overdag griezel je met een lach.

Tijdens de Halloween Days laten we je zien dat Halloween niet alleen eng, maar ook betoverend mooi en vooral heel 'griezellig' kan zijn. Je kunt dit jaar genieten van meer Halloween Days dan ooit: op 9 en 10 oktober, 16 t/m 31 oktober en 6 en 7 november.

Als de zon is weggezakt, nemen de meest gruwelijke gedaantes de werelden van Toverland weer over. Dit jaar zijn er maar liefst 13 Halloween Nights. Op de volgende dagen kun je tot 23:00 uur flink bij ons komen griezelen: 9 oktober, 16 oktober, 21 t/m 24 oktober, 26 t/m 31 oktober en 6 november.

De exacte invulling van het halloweenprogramma maken we op een later moment bekend.

Tickets reserveren
Klaar om Toverland te bezoeken? Reserveer dan online je tickets voor je gewenste bezoekdag. Doe je dat maximaal 7 dagen van tevoren, dan profiteer je van een aantrekkelijke Early Bird-korting van € 7,00 op tickets voor volwassenen en kinderen >140cm.

Je kunt vanaf nu je tickets reserveren tot en met zondag 5 september. Ook is het mogelijk om flex-tickets voor het zomerseizoen te kopen zonder specifieke datum.

Reserveer je tickets

Exclusief: Magic Member Night
Ben je abonnementhouder van Toverland? Dan vieren we graag samen met jou en alle andere Magic Members de kick-of van de zomer tijdens een exclusieve avondopenstelling op zaterdag 10 juli van 19:00 tot 23:00 uur. Het belooft een bijzondere avond voor bijzondere gasten te worden. Reserveren gaat t.z.t. via je Magic Member-Account.

Naar je account