Zo reserveer je een curlingbaan

Je eens goed sportief uitleven tijdens Winter Feelings? Reserveer dan samen met je gezelschap één van de curlingbanen. We vertellen je hier hoe dat precies in zijn werk gaat.

15/11/2023 | Door Martijn van Gerwen

Je herkent ons entreegebied bijna niet meer terug. Want tijdens de gezelligste maanden van het jaar in de periode: 25 november t/m 14 januari 2024 toveren we Port Laguna om tot een magisch winterwonderland. Voor de gelegenheid noemen we het dan ook onze Winter Laguna! De 10 meter hoge kerstboom - mét Toverland-amulet als piek - is niet te missen. Daaromheen schaats je in de rondte, proef je heerlijke winterse specialiteiten in de vernieuwde Almhut óf speel je een spelletje curling!

Dit jaar hebben we de capaciteit van de curlingbanen uitgebreid. Letterlijk zelfs, want er zijn twee banen bijgekomen voor nog meer plezier. Hierdoor komt het totaal aantal banen dit jaar op vijf. Drie banen kun je terugvinden ter hoogte van de markante vuurtoren Solaris én de twee nieuwe curlingbanen bevinden zich direct naast de metershoge bandenbaan.

Maak vooraf een reservering
Wil je een potje curling spelen op het ijs? Maak dan vooraf een reservering van een tijdslot. Dat doe je heel eenovudig via de speciale curling-ticketshop op onze website. Daar selecteer je het aantal banen dat je wilt reserveren en de gewenste bezoekdag. Deze tijdsloten duren 30 minuten. Je kunt met maximaal 8 personen gebruik maken van een curlingbaan.

Parktegoed voor eten, drinken en souvenirs
Je betaalt €10,- vooraf voor de curlingbanen als een 'soort van borg'. Deze krijg je na afloop terug in de vorm van een parktegoed, welke vrij te besteden is bij alle horecapunten, restaurants en souvenirshops in heel Toverland.

Is je tijdslot bijna aangebroken? Meld je dan 5 minuten vooraf bij de Winterse Souvenirkiosk, waar ook de uitgifte van de curlingbanen is. Hier ontvang je de sleutels, waarmee je de opslagbak op de curlingbaan kunt openen, waarin de speelbenodigden liggen opgeslagen. 

Nog meer winterpret
Uitgespeeld? Dan meld je je wederom weer bij het uitgifteloket, waar je een parktegoed-voucher ontvangt. Je hebt nog een hele dag vol winterse avonturen voor de boeg, dus ontdek vooral ook alle andere activiteiten en faciliteiten die Winter Laguna te bieden heeft. Bind de schaatsen onder en maak je beste pirouettes op het ijs, of laat je naar beneden roetsen op de gigantische tubingbaan!

Deel blog