Zo bereid je je Winter Feelings-dag voor

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom geven we je tips hoe je je het beste kunt voorbereiden op een winterse dag in Toverland tijdens Winter Feelings!

13-12-2022 door Martijn van Gerwen

Tip 1: Voorafgaand aan je bezoek: bekijk de openingstijdenkalender
Toverland is grote delen van het jaar geopend, dus het kan voorkomen dat een attractie onderhoud nodig heeft tijdens je bezoek. Als we dat op voorhand weten, vermelden we dat altijd in de openingstijdenkalender. Datzelfde geldt voor andere bijzonderheden die die dag spelen. Wanneer je in de openingstijdenkalender op je gewenste bezoekdag klikt, kom je alles te weten over die specifieke dag. Oftewel, hierdoor ben je meteen goed voorbereid.

De Toverland app - Alle informatie in een handomdraai

Tip 2: Tijdens je bezoek: download de Toverland-app
De Toverland-app is niet alleen handig om je door het hele park te navigeren, maar ook om op de hoogte te blijven van de actuele openingstijden van attracties. Door winters weer (zoals, sneeuw, ijzel of vorst) of bijvoorbeeld bij koude(re) temperaturen kan het voorkomen dat je favoriete buitenachtbaan later opent.

We doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te openen, echter kan het – door interne en externe factoren – voorkomen dat dit langer duurt. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de attractie die dag niet kan openen door bijvoorbeeld té koude temperaturen. De status van de openingstijden van de attracties vind je in de Toverland-app. Daarnaast kun je natuurlijk ook alle wachttijden van alle attracties bekijken, waardoor je je dag op de beste manier kunt plannen.

Tip 3: doe de achtbanen in de loop van de dag
Een handige tip tijdens een winterse dag is: probeer de buitenachtbanen eens in de loop van de dag, wanneer ze al een tijdje geopend zijn óf tijdens de avonduren. Over het algemeen sta je hier dan korter te wachten. Bekijk hiervoor de Toverland-app om de wachttijd van dat moment te zien. Juist wanneer het begint te schemeren of als de zon onder is, geven ze een extra bijzondere ervaring weg door de duizenden lichtjes overal. Bij houten achtbaan Troy raas je bijvoorbeeld over de baan, waarbij honderden lichtjes de volledige baan sieren. En wanneer je bovenaan de lifthill van spinningcoaster Dwervelwind bent, is het een magisch gezicht wanneer je uitkijkt over een feeëriek verlicht Toverland.

Deel blog