Op 1 juli openen alle nieuwe Avalon-attracties

Eindelijk kunnen we je het feestelijke nieuws vertellen: het vernieuwde Avalon met de 4 nieuwe attracties én 5 nieuwe belevingen opent op: 1 juli 2023. Win jezelf naar het openingsweekend en doe mee met prijsvraag!

23-05-2023 door Martijn van Gerwen

Het hoge woord is eruit én we kunnen zelf ook niet wachten: op 1 juli is het zover! Dan kun je voor het eerst zelf ook alle draken spotten vanuit de 40 meter hoge family droptower Dragonwatch. Tot die tijd maakt ook Merlijn zijn kruidentuin netjes en laat alle fantasierijke bloemen in bloei staan! Daar maak jij straks een bijzondere rondrit in de Garden Tour. Maak jezelf maar alvast klaar, want in vliegtuigmolen Pixarus kun je zo vaak over de kop als je zelf wilt. Van te voren stoppen we je nog wat vlieginstructies toe, dus maak je geen zorgen.

In de dynamische carrousel Jumping Juna vier je het vrolijke verkleedfeestje mee. Eenhoorn Juna en draakje Sparky zijn ook helemaal in hun nopjes, want eindelijk kunnen ze nieuwe reizigers ontmoeten. Ook de andere belevingen die we hebben toegevoegd, zoals het interactieve Waterdwarf Alley, zijn vanaf 1 juli te bezoeken! Ga eens kijken waar de inwoners van Avalon zich druk mee bezig houden. Wie weet kun jij zelf nog wel een handje helpen.

Doe mee met de win-actie
Nu ijsheks Morgana verslagen is, is het feest in Avalon. De vaandels hangen, de muziek schalt vrolijk én alle inwoners van Avalon zijn in opperbeste stemming. Jij wil natuurlijk dit feestje maar al te graag meevieren? Dat kan! Doe mee met onderstaande win-actie en maak kans op 6 tickets voor het openingsweekend van Avalon. Meedoen is simpel! Kies het juiste antwoord op de vraag en maak kans.

Update: de win-actie is gesloten. We maken per mail de winnaars bekend.

Deel blog