Wegens succes verlengd: ook in maart zijn opa's en oma's gratis! | Actie

Wegens succes verlengd: ook in maart zijn opa's en oma's gratis! | Actie

29-02-2020
Wat is er nu leuker dan een dagje Toverland samen met je kleinkinderen? Samen qualitytime in alle attracties, een hapje eten en herinneringen maken. T/m 27 maart zijn opa’s en oma’s zelfs helemaal gratis in Toverland, dus dat wordt genieten. 

Ook in maart zijn opa’s en oma’s gratis!
Ben je in opa of oma en nog niet gratis langs geweest in Toverland in februari? Geen paniek! We verlengen de actie wegens succes in maart. Zo kun je t/m 27 maart wederom genieten van deze actie, op doordeweekse dagen. Tijdens Indoor kun je van alle attracties in het Wunderwald en het Land van Toos genieten. Profiteren van deze actie? Neem minimaal één kleinkind mee! Dat mag ook een kleinkind zijn dat kleiner is dan 90cm én dus ook gratis toegang heeft tot Toverland.

Maak nieuwe herinneringen in alle indoor-attracties, zoals de Toos-Express of de Maximus’ Blitz Bahn. Lach samen in Expedition Zork terwijl je naar beneden suist vanaf 15m hoogte. Even bijkomen van alle bevindingen doe je bij horecapunt Waldstube. Daar vind je voor ieder wat wils. Vraag bijvoorbeeld eens naar de dagsoep, ga voor een heerlijk, vers belegd broodje of een Kindermenu met verrassing!

Spelregels Opa & Oma-actie

  • Geldig op doordeweekse dagen t/m vrijdag 27 maart 2020. De Indoor-werelden Land van Toos en Wunderwald (met bijbehorende buitenattracties Maximus' Blitz Bahn, Expedition Zork en Booster Bike
  • Opa's en oma's van alle leeftijden zijn welkom. Bij twijfel hebben de medewerkers van de Gastenservice de beslissingsbevoegdheid.
  • Neem minimaal één kleinkind mee. Deze actie geldt ook voor kinderen < 90cm en bij kinderen met een Toverland-abonnement. 
  • De actie is geldig op online én bij de kassa gekochte tickets.

Lees snel meer