Waterprettips voor warme dagen

Phoe, wat is het warm! In Toverland kun je heerlijk afkoelen. Stap in onze waterattracties of neem één van de avontuurlijke routes langs watervallen en waterfonteinen!

06-08-2020 door Martijn van Gerwen

Verkoelende waterattracties 
Hé, kijk uit, een waterval en daar nog eentje! Met deze warme temperaturen is verkoeling meer dan welkom, dus sla Djengu River vooral niet over. Een nat pak is ook verzekerd in Expedition Zork. Neem plaats in de boomstammen en maak vanaf 15 meter hoogte een enorme splash! In deze boomstam-attractie staan je niet alleen voorwaartse afdalingen te wachten, dus wees gewaarschuwd. 

Verneveling in de wachtrij 
Voordat je aan je achtbaanritje of bootvaart begint, ben je in de wachtrij alweer plannen aan het maken voor de volgende rit. Ook het wachten hebben we aangenamer gemaakt. Zo hebben we de wachtrijen van bootvaart Merlin's Quest, wildwaterbaan Djengu River, boomstam-attractie Expedition Zork, houten achtbaan Troy en lanceerachtbaan Booster Bike met verneveling uitgerust. Hierdoor begint de verkoeling al voordat je in één van deze attracties bent gestapt. Ook zullen de wachtrijen worden voorzien van parasols, waardoor je in de schaduw kunt wachten. 

Stortvloed aan waterspeeltuinen
Wist je dat je in (bijna) iedere themawereld van Toverland waterspeeltuinen kunt ontdekken? Als de temperaturen hoog oplopen is er niets lekkerder dan even te spetteren in het water. Terwijl de kids zich helemaal laten gaan tussen de waterkanonnen en dansende fonteinen, geniet jij van een heerlijk koel drankje op het terras! 

Ontdek alle (water)speeltuinen

Nog meer tips voor warme dagen
Ook bij warm weer zit je goed in Toverland. Om je op weg te helpen, geven we je onderstaande, verfrissende tips! 

Ontdek de Splash Zone

Fonteinenshow Katara is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook verfrissend! Droog oversteken in de Splash Zone is onmogelijk. Probeer in de Magische Vallei ook het Dwaalpad eens! Gegarandeerd natte voeten. 

Grootste douche van Nederland

Ben je in de Magische Vallei? Dan kun je niet om de 'grootste douche van Nederland' heen! Je kunt er zelfs écht onder plaatsnemen, als je durft tenminste! 

Frisse en zonnige cocktails

Juist lekker zonnen? Plof dan neer op de loungestoelen in Port Laguna. Je kunt er zelfs met je voetjes in het zand. Die Costa Brava is opeens wel héél dichtbij huis! Neem er vooral ook een frisse cocktail bij. 

Bekijk de cocktailkaart
Smullen van ijskoude ijsjes

Smul van de lekkerste ijsjes in Toverland! Wat dacht je van een verdraaid lekkere Tovertwiser of verfrissende aardbeien-lekkernijen bij Solaris? Daar begin je spontaan van te watertanden. 

Bekijk de Tovertwisters
Deel blog