Warm binnen op avontuur tijdens Indoor

Warm binnen op avontuur tijdens Indoor

Is het je buiten te koud? Kom dan lekker warm binnen genieten van alle attracties in de overdekte werelden: Land van Toos en Wunderwald tijdens Indoor!

Baal je van het weer buiten? Dan zit er maar één ding op: kom naar Toverland! Dankzij de twee overdekte gebieden: Land van Toos en het Wunderwald beleef je talloze avonturen onder een gigantisch dak. Leef de tovenaar in je uit in Villa Toverhoed, waar we onlangs de bezem doorheen haalden. Hier voegden we o.a. de slaapkamer van Toos Toverhoed toe, dus ga er maar eens kijken naar alle details! Stap ook eindeloos vaak in de bontgekleurde, junior coaster Toos-Express. De bel klingelt vrolijk door de scherpe bochten, terwijl je onderweg nóg veel meer tegenkomt. Zweefmolen Djinn bijvoorbeeld, waar je vrolijk kunt zwieren en zwaaien of de vernieuwde Sim sa la Klim. Daar eenmaal boven? Dan roetsj je na een magisch uitzicht over het hele Land van Toos zo weer naar beneden!

Roept de adrenaline je? Wanneer je door de 'ondergrondse' Mirakel Route dwaalt, kom je al snel in de avontuurlijke themawereld Wunderwald. Als je van snelheid houdt, zit je hier goed. Race bijvoorbeeld direct naar de Maximus' Blitz Bahn. Weet jij het snelheidsrecord van je gezelschap te verpulveren? Tussendoor haal je even een lekker tussendoortje of scoor je een uitgebreide lunch. Wordt het een pizza, loaded fries of toch een rijkelijk belegd broodje? Bij foodcourt Waldstube ben je voor dit alles aan het juiste adres. Wanneer je maag weer gevuld is, kun je direct weer door, want ook de attracties: Alpenrutsche, Wirbelbaum en de vele speeltoestellen wachten op je. En dan hadden we het nog niet eens over lanceerachtbaan Booster Bike gerhad, want ook die is geopend, wanneer de weersomstandigheden het toelaten! Zet je maar schrap en scheer met deze blitse motoren door de lucht! 

 

Bijzondere extraatjes 
Extra leuk is ook dat spinning coaster Dwervelwind geopend is in de Magische Vallei. Voel de wind in je haren, terwijl je op topsnelheid rondspint. Durf jij je handen in de lucht te doen? Wanneer je uitstapt, weet je het zeker: dat wordt nog een rondje! We openen Dwervelwind extra voor je, omdat je een andere attractie moet missen dit winter-seizoen, namelijk Expedition Zork! Daar zijn we druk bezig met de gigantische upgrade. Neem ook eens een kijkje bij het Maximus' Bauhaus. Deze fysieke werkkamer kun je vinden dichtbij de voormalige entree van de wildwaterbaan. De uitvinder zelf is misschien net even weg, maar heeft al zijn mysterieuze plannen laten slingeren. Misschien zie je hier nog wel nieuwe details of exclusieve nieuwtjes!

Alles over de upgrade van Expedition Zork

Veilig Samen Uit
We zijn blij dat we vanaf zaterdag 29 januari onze poorten weer openen! Om je een betoverende én veilige dag te bezorgen, werken we met verschillende maatregelen. Zo is het bijvoorbeeld voor doorstroomlocaties verplicht om een coronatoegangsbewijs (3G) te vragen (vanaf 13 jaar), inclusief een geldig ID-bewijs (vanaf 14 jaar). Verder: houd onderling tot andere gezelschappen 1,5 meter afstand en draag in de binnenruimtes een mondkapje. Zo zijn we Veilig Samen Uit! Heb je toevallig nog vragen over je bezoek? Bekijk onze coronavirus-veelgestelde vragen-pagina.

Bekijk alle maatregelen
Deel blog