5 redenen waarom je naar Toverland moet komen!

De dagen worden korter en we gaan richting de feestmaanden november en december. Dit weekend en op 6 november (i.v.m. de onderwijsstaking) zijn alle buitenattracties voor het laatst geopend!

01-11-2019 door Martijn van Gerwen

1. Al je favoriete attracties doen
Houd je ervan om al onze achtbanen af te tikken en je longen uit je lijf te schreeuwen door de adrenaline? Dat kan nog dit weekend! Geniet extra van de ritjes in wingcoaster Fēnix, spinningcoaster Dwervelwind én bootjesattractie Merlin’s Quest! Als extraatje kun je tijdens de landelijke onderwijsstaking op 6 november ook nog alle buitenattracties beleven. Dat is dan écht voor de allerlaatste keer dit seizoen.

Houten achtbaan Troy kun je later dit winterseizoen nog doen tijdens de Magische Winterweken, dan is de hele themawereld Ithaka geopend! Lanceerachtbaan Booster Bike is de gehele Indoor-periode geopend, datzelfde geldt voor wildwaterbaan Expedition Zork

2. Lekker lang genieten
Haal dit weekend het maximale uit je dag van 10:00 t/m 18:00 uur! Dit weekend kun je nog lekker lang genieten van een lange dag in Toverland. Slenter over de sfeervolle paadjes en maak tijd om tot rust te komen op de terrassen met een herfstzonnetje! Tijdens de speciale openstelling op 6 november, waarbij ook het hele park open blijft, kun je je verwonderen van 10:00 t/m 17:00 uur. Via onze kalender ben je altijd op de hoogte van onze openingstijden! 

3. Beleef de buitengebieden in herfstsfeer
Nu we volop in de herfst zitten, laat Toverland zich van z’n kleurrijkste kant zien. De typische herfstkleuren laten zich volop zien in de Magische Vallei waar je lekker kunt dwalen over de Dwaalroute én alle houten bruggetjes. Ook Avalon én Ithaka doen het goed op je Instagram door alle prachtige verkleurde bomen! Verlang je nu alweer naar de zomer? Dan is Port Laguna altijd een tropische binnenkomer, zelfs in de herfst! 

4. The Flaming Feather
Dit weekend (en op 6 november) schuif je voor het laatst dit seizoen aan bij The Flaming Feather. Dit jaar hebben we het assortiment verruimd én hebben we o.a. ook meer vegetarische gerechten toegevoegd. Door de aanpassingen aan de buitenzijde, met o.a. warmteheaters, is het ook heerlijk toeven op het terras met een ondergaande herfstzon! Heb je eigenlijk al het vernieuwde kip-menu geprobeerd bij Smouldering Roast, net naast dit à la carte restaurant?

 

5. Hele park geopend op 6 november
Als extra kers op de taart gaan we tijdens het Indoor-seizoen nóg één keer extra lang open! Op 6 november, tijdens de landelijke onderwijsstaking, doen we de poorten van het hele park nog één keer open dit seizoen, waardoor je voor een écht allerlaatste keer van alle buitenattracties kunt genieten. Schuif dan ook aan bij de Toverschool, als je toch nog iets wil opsteken deze dag. En géén zorgen, het zijn alleen magische én hele leuke lessen! 

Bekijk hier het complete lesprogramma