Vernieuwd aanbod bij Katara Plaza: o.a. burgers, wraps én yoghurt

Vernieuwd aanbod bij Katara Plaza: o.a. burgers, wraps én yoghurt

Honger gekregen tijdens je dag Toverland? Ga dan vooral langs bij Katara Plaza, want daar hebben we sinds kort een compleet nieuw aanbod! Van vernieuwde burgers tot frisse yoghurt: ontdek hier wat je mag verwachten.

Wanneer je in de Magische Vallei bent, kun je bijna niet om foodcourt Katara Plaza heen. Bij deze tropische horecalocatie vind je voor ieder wat wils: van koude tot warme dranken én van belegde broodjes tot Turkse pizza’s en döner! Veel van dit aanbod is compleet (ver)nieuw(d)! Dus trek je even terug aan één van de robuuste tafels.

Nieuwe burgers 
Ben je een echte hamburgerliefhebber? Dan kun je alvast beginnen met watertanden! Er zijn verschillende menu-varianten verkrijgbaar, allemaal voor €12,50. Traditioneel staat de Classic beef burger op het menu met een heerlijk brioche broodje, tomatensalsa, bacon (halal), truffelmaynonaise, gesneden rode ui, frisse sla, cheddarkaas en natuurlijk een heerlijke beefburger! 

Toe aan iets met meer pit? Overweeg de heerlijke Mexican burger eens. Deze heeft veel weg van de heerlijke klassieker, maar we hebben er nog knapperige nacho’s en BBQ-saus aan toegevoegd. Echt een kipliefhebber? Dan ga je ongetwijfeld voor de Kentucky chickenburger met krokante kipfilet en parmezaanspread als extra toevoegingen! Ben je vegetarisch? Kies dan voor de smakelijke Veggieburger met o.a. uienringen, rode bieten en geitenkaas-spread en een vleesvervangende green oat-burger. Alle burgers worden standaard geserveerd met een kleine friet, saus én frisdrank. Dat wordt compleet smullen!

Belegde broodjes, flaguettes en clubsandwiches
Is het lunchtijd en ben je wel toe aan een goede bodem voor de rest van je dag in Toverland? Ga langs bij de broodjescorner voor bijvoorbeeld de meergranen bol gezond (€5,95) of gerookte zalm (€6,75). Nog zo'n aanrader is de Flaguette, een plat-rond en zacht afgebakken wit broodje, met gegrilde groenten en parmezaanse kaas (€6,00). Ook nieuw zijn de wraps! Deze zijn verkrijgbaar in de varianten: couscous met geitenkaas én rode biet (€5,75) of kip met truffelsalade (€5,75). Zit je favoriet er nog niet tussen? Dan ga je ongetwijfeld voor de Clubsandwich met nachochips (€7,50).

Frisse yoghurt en sapjes 
Tussen alle attracties door toe aan een lekker en vooral fris tussendoortje? We hebben aan het menu van Katara Plaza ook verschillende yoghurts en sappen toegevoegd. Voor €4,50 kun je heerlijk genieten van yoghurt met vers fruit en granola. Liever zonder granola, maar tot de rand toe gevuld met vers fruit? Ook dat kan voor €4,75. Lekker gezond! Genieten van het uitzicht op Katara – Fountain of Magic gaat een stuk lekkerder met een fresh lemonade (€3,00) in je hand of met een van de fruitige smoothies of sappen! 

Katara Plaza is de eet-hotspot voor iedereen, want naast al deze toevoegingen, kun je er ook nog steeds terecht voor een heerlijke Turkse pizza, broodje döner, vers getapt softijsje of goedgevulde Swirl! En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle warme en koude dranken én het aanbod aan gebak en taart, dat ook is aangepast. Dat wordt smullen aan de oever van de Magische Vallei.

Snel bestellen
Sinds kort kun je niet alleen bij één van de corners bestellen, maar ook bij de bestelzuilen. Handig én snel! Geniet terwijl je hier zit te eten ook vooral van het magische uitzicht op de fonteinenshow, die regelmatig van zich laat horen! Om je bezoek veilig én verantwoord te laten verlopen, werken we ook hier met het procotol Veilig Samen Uit. Zo krijg je na je bestelling een buzzer mee, zodat je op afstand kunt wachten op je maaltijd.

Bekijk alle maatregelen
Deel blog