Van deze winterse drankjes geniet je tijdens de Magische Winterweken

Van deze winterse drankjes geniet je tijdens de Magische Winterweken

We pakken tijdens de Magische Winterweken in Toverland uit met talloze warme en winterse drankjes. Ga je voor een warme chocolademelk, een koffie special of wordt het toch een uniek speciaalbiertje? Hieronder zetten we alle winterse nieuwigheden voor je op een rijtje.

Klassieke warme winterdranken
Liefhebbers van klassieke winterdranken kunnen hun hart ophalen bij onze verschillende horecapunten, verspreid door de geopende werelden Land van Toos, Wunderwald én Ithaka. Uiteraard mag een echte warme chocolademelk niet ontbreken! Deze zijn te koop bij Het Houten Paard in themagebied Ithaka, tegenover het station van houten achtbaan Troy en bij de Waldstube in het Wunderwald voor €2,85. Wil je jezelf écht goed verwennen? Ga dan voor de luxe variant bij take-away Bosterras in het Land van Toos (€5,00). Daar haal je een magische chocomel met lekker veel slagroom, mini marshmallows, chocoladeparels en karamelsaus!

Nog zo'n klassieker: een traditionele glühwein. Dit drankje is natuurlijk direct verbonden aan de winter! Een heerlijk glaasje glühwein is te koop bij Het Houten Paard, de Biergarten in het Wunderwald of horecapunt Labyrinth voor €2,85. Dit laaste horecapunt, gelegen naast het Dwaalhof in de Tovertuin, wordt tijdens de Magische Winterweken gezellig aangekleed als een mini-foodstreet. Naast je warme dranken vind je hier ook verschillende hartige gerechten, direct vanaf het open vuur. Dat wordt dus optimaal genieten! 

Verschillende latte macchiatto specials
Ook als echte liefhebber van koffie heb je genoeg keuze. Zo hebben we standaard al een ruim assortiment met allerlei soorten koffie zoals: cappuccino, espresso of een latte machiatto. Tijdens de Magische Winterweken doen we hier nog een schepje bovenop met de winterse, latte macchiatto specials (€5,00). Deze vind je bij de Waldstube in het Wunderwald. Geniet hier van een bijzondere latte macchiatto met de smaken: crème brûlée, pumpkin spice of witte chocolade met marshmallow!

Opwarmen met een Gulpener Wintervrund
Warm je liever op met een heerlijk, winters speciaalbiertje op fles? Dan moet je echt bij de Biergarten in de buurt van de Maximus' Blitz Bahn zijn! Hier kun je namelijk genieten van een Gulpener Wintervrund (€4,25). De Wintervrund bevat 8,5% alchohol en smaakt zo winters door de warme tonen van onder meer jeneverbes en zoethout. Er ook lekker bij snacken? Ontdek hier snel alle nieuwe winterse lekkernijen! Zo'n pitstop is de ideale manier om op te warmen vóór of na een ritje in je favoriete attracties!

Ontdek alle betoverende attracties

Nog meer warme winterse specials
Van zo'n winterse dag krijg je natuurlijk ook honger. Wat dacht je van alle zoete én hartige winterspecials? Na je tussendoortje of lunch gaat het genieten gewoon, want tijdens de Magische Winterweken kom je talloze entertainment-acts tegen. En al je favoriete attracties? Die doe je natuurlijk ook gewoon een paar keer in de indoor-werelden Land van Toos en Wunderwald. Liever naar buiten? Laat je de weg wijzen door tientallen vuurschalen richting houten achtbaan Troy!

Ontdek de Magische Winterweken
Deel blog