Twee awards voor de Halloween Nights

Twee awards voor de Halloween Nights

04-04-2022
Wat een leuk nieuws: dit weekend hebben de Halloween Nights twee bijzondere awards in de wacht gesleept tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Scare Awards.

Afgelopen weekend was het weer zover: de jaarlijkse uitreiking van de Scare Awards in Almere. Deze uitreiking word georganiseerd door Scare Network, hét Nederlandse platform voor de scare- en halloweenindustrie. Bij deze internationele prijzen worden grote Halloween-evenementen op basis van verschillende factoren met elkaar vergeleken, waarvan een online shortlist werd gemaakt.

Twee awards
Op basis daarvan worden er in zes verschillende categorieën winnaars gekozen. Ook is er een speciale publieksprijs. We zijn er dan ook trots op dat we met twee awards de zaal uit gingen! Zo werden de Halloween Nights beloond met de awards voor 'Best make-up' en 'Best event'. Twee prachtige onderscheidingen die onderstrepen dat alle inspaningen die we uitvoeren tijdens Halloween gewaardeerd worden door de branche!

“Het is natuurlijk fantastisch als het harde werk, dat door zoveel mensen verzet wordt, op deze manier wordt beloond”, aldus het creative Halloween-team van Toverland.

“We zetten voornamelijk in op applicaties en maken weinig gebruik van complete maskers. Dat is veel werk, maar ziet er stukken kwalitatiever uit. Deze prijs is een mooie bevestiging dat deze extra inspanningen gewaardeerd worden'', vertelt Mariska Kuijper. Mariska heeft al een aantal jaar de leiding over het team van make-up artiesten. Dit team tovert elk jaar meer dan 100 acteurs om tot de meest angstaanjagende griezels.

Meer dan ooit
Het duurt nog wel even, maar ook dit jaar keren de Halloween Nights natuurlijk weer terug. Sterker nog, achter de schermen zijn we alweer een tijdje bezig om er dit jaar weer een verrassende editie van te maken! Op maarliefst 12 avonden laten alle gruwelijke gedaantes vanaf 19:00 uur weer de meest duistere kant zien van Toverland. Altijd al in de huid willen kruipen van één van deze griezels? Houd onze socials én website in de gaten voor het moment dat onze scare actor-werving start!

Ook overdag pakken we dit jaar weer uit met talloze activiteiten tijdens meer Halloween Days dan ooit. Tijdens 16(!) dagen griezel je namelijk vóór 19:00 uur met een lach! Bekijk in onze openingstijdenkalender wanneer we de Halloween Nights én Days organiseren.