Troyback Days-veiling: doe een bod op deze unieke items

Eigenaar willen worden van exclusieve onderdelen van Troy óf een Backstage Tour afleggen bij Maison de la Magie? We openen vandaag de Troyback Days-veiling ten gunste van Stichting Durf Te Vragen.

28-06-2022 door Martijn van Gerwen

De feestelijke Troyback Days komen eraan. Daarmee vieren we een weekend lang, van 1 t/m 3 juli 2022, de 15e verjaardag van onze houten trots. Hiervoor keert o.a. de 24h Troy Coaster Challenge terug, waarbij je als bezoeker een seat kunt claimen naast één van de 12 deelnemers voor Stichting Durf Te Vragen. Dit goede doel zet zich in voor jongeren met het (h)erkennen van psychische problemen. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om bijzondere onderdelen of exclusieve activiteiten te bemachtigen, waarmee je ook het goede doel steunt. De veiling is geopend, dus sla je slag.

Bied op exclusieve Troy-onderdelen
Ben je helemaal fan van achtbanen? Dan wil je natuurlijk de kans niet laten lopen om achtbaanonderdelen in huis te halen. Ga je bijvoorbeeld voor een veiligheidsbeugel, inclusief gear hub, anti-rollbackhaak, locking pawl, een koppelingsas van één van de treinen, óf toch een zitting van één van de Troy-seats? Ook kun je eigenaar worden van een origineel roadwheel met as. Hierop leggen de Troy-treinen de meeste meters af tijdens het verloop van de baan. Een ander bijzonder item is het infopaneel van de opening van Troy. Dit bord vertelde bezoekers wat hen te wachten stond tijdens een ritje in één van de stoere strijdwagens. Daarover gesproken: wil je één uur lang onbeperkt ritjes maken op houten achtbaan Troy? Doe dan een goed bod op de Exclusive Ride Time!

Unieke items uit Toverland
Naast alle Troy-gerelateerde items kun je ook meebieden op een Toverland-abonnement dat je maar liefst 3 jaar lang onbeperkt toegang geeft tot het park. Extra exclusief is ook het huisbezoek van Toos Toverhoed, waar je een bod op uit kunt brengen. Normaal gesproken verlaat dit karakter onze parkpoorten niet, maar ze maakt misschien voor jou wel een uitzondering. Ook het beklimmen van de 40 meter hoge lifthill van wing coaster Fēnix, 1 uur Exclusive Ride Time bij Fēnix, een Backstage Tour bij Haunted House Mainson de la Magie en een VIP-arrangement voor het Pop-Up Summer Camp behoren tot de mogelijkheden.

Werkwijze veiling
Lijken jou één of meer van deze veilingitems wel wat? Wacht niet langer, maar doe ook een goed bod in de online veiling! Alle items hebben een minimale waarde én overbieden gebeurt altijd met €5,-. Je kunt vanaf nú een bod uitbrengen t/m een vast tijdstip aankomend weekend, dus wees er op tijd bij. Bij alle items geldt dat je deze als veilingwinnaar bij Toverland op komt halen.

Naast een exclusief item op nóg meer manieren Stichting Durf Te Vragen steunen? Van 1 t/m 3 juli kun je ook bij souvenirshop Trojaanse Schatten langs om exclusieve Troy-achtbaanonderdelen te bemachtigen. Bekijk hier om welke onderdelen het gaat. Toe aan wat adrenaline? Claim dan één van de stoeltjes naast de 12 deelnemers van de Troy Coaster Challenge. Dat kan zowel tijdens openingstijd, maar ook midden in de nacht. Dat is natuurlijk een echte ‘once in a lifetime-expecience’.