Toverland pakt zilver!

Hoera! Vorige week zijn we, door de leden van de ANWB, uitgeroepen tot het hoogst gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bij de verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ kwamen we als nummer twee uit de bus in de landelijke categorie.

03-02-2020 door Martijn van Gerwen

Diamond Themepark Awards
Ook dit jaar wordt er weer gezocht naar het beste pretpark, maar wordt er ook ingezoomd op ‘beste attractie’, ‘beste achtbaan’ en bijvoorbeeld ‘beste personeel’. En dat al voor de tiende keer op rij. We zijn in maar liefst 8 categorieën genomineerd, dus breng vooral je stem uit! Stemmen kan t/m 29 februari.
 

Scare Awards
Erkenning geven aan de groeiende scare- en halloween-industrie, dat is waarom de nieuwe Scare Awards in het leven zijn geroepen. Ook hier kun jij ervoor zorgen dat ons Halloween-event, de Halloween Nights, als winnaar uit de bus komt, want naast jury-rondes is er ook een publieksprijs weg te geven. Je kunt hier je stem uitbrengen t/m 20 maart. 

Leukste uitje van Nederland 
Afgelopen week werd in een feestelijke omgeving hét ‘Leukstje uitje van Nederland’ bekend gemaakt bij de verkiezing van het Land van ANWB. Ruim 80.000 mensen hebben hier in totaal gestemd op verschillende vrijetijdsuitjes; van musea tot dierentuinen en attractieparken. We willen alle fanatieke stemmers bedanken, want we konden hier zilver mee naar huis nemen.

Een fantastische tweede plaats die aantoont dat onze magie onze gasten écht weet te betoveren als hoogst gewaardeerde attractiepark van Nederland! ''In de subcategorieën Personeel en Sfeer scoren we buitengewoon hoog, dat is natuurlijk een extra mooie waardering voor al onze medewerkers die dagelijks zorgen voor magische gelukservaringen'', aldus Bart Jaspers - Marketing Manager Toverland.