Oranjesnacks verkrijgbaar tijdens Koningsdag in Toverland

Ook bij Toverland is het volop oranje boven tijdens Koningsdag. A.s. donderdag wordt deze feestdag namelijk extra lekker dankzij twee heerlijke oranjesnacks.

24-04-2023 door Martijn van Gerwen

Op Koningsdag géén trek in volle vrijmarkten? Dan heb je vast wél trek in de oranjegekleurde snacks van Toverland. Deze zijn voor de gelegenheid enkel op 27 april verkrijgbaar.

Oranje horentjes
Zeker wanneer het zonnetje zich goed laat zien, gaat er altijd wel in een ijsje in! En tijdens Koningsdag serveren we deze aan je op een knaloranje horentje! Waar je deze in Toverland besteld maakt niet uit, want heel het park doet mee. Ook voegen we een eetbare, funny face toe, inclusief kroontje van chocolade! Hierdoor verandert je ijsje natuurlijk opeens in Willem Alexander óf misschien zelfs wel Konigin Máxima!

Oranje hamburgerbuns
Grote trek gekregen? Ook dan zit je goed! Want wanneer je in de Magische Vallei bij foodcourt Katara Plaza én in Avalon bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather een heerlijke hamburger besteld, serveren we deze ook op een volledig oranje gekleurd broodje! De hamburgers zijn o.a. rijkelijk belegd met bacon, ui, sla én afgetopt met een heerlijke saus. Koningsdag was nog nooit zo lekker!

Extra lang genieten
Het is sowieso een goed idee om naar Toverland te komen. Voor sommigen is de meivakantie al begonnen, dus volop tijd om langs te komen. Over tijd gesproken, het hele park is t/m 7 mei een uur langer geopend, namelijk tot 19:00 uur! Hierdoor heb je nog meer tijd om koninklijk te genieten van alle 35 attracties en shows. Maak een ritje in Dwervelwind óf laat je meevoeren door de wildwaterrivier Djengu River!

En wat dacht je bijvoorbeeld van de spetterende parkshow Aqua Bellatores? In dit spektakel van stunts spoelt er zomaar 10.000 liter water over het altijd zo vredige dorpsplein. De dorpsbewoners verliezen de macht over de magie. Lukt het ze om deze terug te grijpen van de kwade watermagiërs? Je ziet het meerdere keren per dag in de gloednieuwe show in themawereld Port Laguna. Mis het niet! 

Deel blog