We zijn genomineerd voor 8 Awards

Wat hebben Fēnix, Troy, Djengu River, de Halloween Nights en Days en The Flaming Feather met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal genomineerd voor de Diamond Themepark Awards. Ook is Toverland genomineerd als beste pretpark van Nederland en België.

08-01-2020 door Martijn van Gerwen

Dit jaar wordt de jubileumeditie van de Diamond Themepark Awards gehouden. In deze jaarlijkse zoektocht naar de beste pretparken en dierentuinen wordt ook gekeken naar attracties, restaurants en services. Dit jaar zijn we zelfs met 8 verschillende onderdelen genomineerd én daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Vind je ook dat Toverland moet winnen? Stem dan op één (of alle onderstaande) categorieën. Dat kan t/m 29 februari 2020. We danken je alvast voor je stem.

Beste Pretpark (NL/BE) - Stem hier! 
Beste Achtbaan (NL/BE): Fēnix -  Stem hier! 
Beste Achtbaan (NL/BE): Troy -  
Stem hier! 
Beste Attractie (NL/BE): Djengu River -  
Stem hier! 
Beste Halloween (NL/BE) -  
Stem hier! 
Beste Personeel (NL/BE) - 
Stem hier! 
Beste Restaurant (NL/BE): The Flaming Feather - 
Stem hier! 
Mooiste Park (NL/BE) - 
Stem hier! 

 

Hoe gaat de stemming in zijn werk?
Als je stemt, zorg je voor de helft van de uiteindelijke beoordeling. Een jury bestaande uit verschillende nationale en internationale personen en websites uit de pretparkwereld zorgen voor de andere 50%.

Eerdere awards
Afgelopen jaar werden we beloond met een Diamond ThemePark Award voor onze wing coaster Fēnix als beste nieuwigheid in Europa én kregen we de speciale Spotlight Award voor o.a. de opening van de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon.