Toverland heropent weer op 19 mei 2020

Toverland heropent weer op 19 mei 2020

11-05-2020
We zijn héél blij dat we uitzicht hebben op een heropeningsdatum! Zo heropenen we op dinsdag 19 mei 2020 de poorten van Toverland weer! Je bezoek en de voorbereidingen van je dagje Toverland zullen er iets anders uitzien, maar samen maken we het weer net zo magisch. 

 

De instructie van het kabinet is sinds 11 mei veranderd van 'blijf zoveel mogelijk thuis' naar 'vermijd drukte'. In goed overleg met de gemeente Horst aan de Maas is er dan ook besloten dat Toverland weer geopend mag worden vanaf 19 mei 2020. Uiteraard doen we dit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving. Kun je ook niet wachten om weer in je favoriete achtbaan te stappen en je onder te dompelen in onze magische sferen? Onze medewerkers staan weer te trappelen om iedereen met een big smile te ontvangen. 

Reserveer je bezoek online 
Wil je Toverland vanaf 19 mei 2020 bezoeken, dan is het altijd nodig om online je ticket voor je gewenste bezoekdag te reserveren. We gaan werken met een maximale bezoekerscapaciteit per dag, waardoor we de 1,5 meter-maatregelen voor onze gasten én medewerkers kunnen blijven waarborgen.  Hierdoor moeten we natuurlijk precies weten wie wanneer langskomt. Deze nieuwe 'regel' geldt ook als je vrijkaarten hebt of voor tickets die je nog in je bezit hebt. Ook voor Toverland-abonnementhouders is het noodzakelijk om voortijdig de bezoekdag te reserveren.Heb je Toverland op je gereserveerde dag bezocht, dan kun je als abonnementhouder direct daarna weer opnieuw een bezoekdag reserveren. 

Je kunt tickets t/m vrijdag 10 juli reserveren. Doe je dat maximaal 7 dagen van te voren dan profiteer je ook nog eens tot €7 korting. Deze Early Bird-korting blijft ook nu gewoon nog bestaan. Schaf je een ticket aan tussen de 0 en 6 dagen, dan ontvang je €2 korting. Het kan zijn dat je bezoekdag mogelijk vol is, echter kan het door annuleringen voorkomen dat er toch weer tickets beschikbaar komen. Wil je daarom specifiek op een bepaalde dag langskomen, houd dan goed onze ticketbeschikbaarheid in de gaten.  

Meer over tickets

Maatregelen om veilig samen uit te zijn
We gaan uit van de drie garanties uit het protocol dat we samen met de branchevereniging Club van Elf hebben opgesteld: Zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens, extra hygiënemaatregelen (door het plaatsen van desinfectiepunten en het regelmatig schoonmaken van contactpunten, zoals achtbaanbeugels en deurklinken) én het verzorgen van voldoende en heldere informatie door extra signing en onze medewerkers. 

Zo hebben we naast algemene regels, ook verschillende maatregelen getroffen om er veilig samen uit te zijn. Zo zal je dagje Toverland er anders uitzien dan je gewend bent. Zowel bij de attracties, speeltoestellen, horeca, souvenirwinkels als op de wandelpaden gelden andere regels, deze zijn online na te lezen, maar ook uiteraard in het park terug te vinden. Door deze maatregelen is Toverland veilig voor onze gasten én medewerkers.

Bekijk alle Veilig Samen Uit-maatregelen

Maatregelen voor abonnementhouders
Ben je een Toverland-abonnementhouder? Ook dan heb je de magie van Toverland lange tijd moeten missen. Doordat we een maximale capaciteit per dag hanteren is het ook voor abonnementhouders vanaf 19 mei 2020 noodzakelijk om een bezoekdag te reserveren. Wanneer je langsgeweest bent of de dag is verlopen, is het weer mogelijk om een nieuwe reservering te maken. Je kunt 14 dagen vooruit plannen. 

Ook bieden we drie compensatievormen aan om je gemiste dagen te compenseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om af te zien van je compensatie, je compensatie te innen als tegoed of als verlenging van de looptijd van je abonnement. Hierdoor bieden we iedereen een gewenste compensatie aan. 

We kijken er naaruit om spoedig weer onze magische poorten voor je te openen en te zorgen voor een onbezorgde, veilige dag vol magische gelukservaringen! 

Lees: dit moet je weten als abonnementhouder

Lees snel meer