Toverland en Daily Fresh Food werken samen bij The Flaming Feather

Toverland en Daily Fresh Food werken samen bij The Flaming Feather

15-07-2020
Recent hebben algemeen directeur Jean Gelissen Jr. van Attractiepark Toverland en Marcel Devilee, directeur van Daily Fresh Food een samenwerkingscontract getekend.  Samen gaan wij heerlijke gerechten op tafel zetten bij The Flaming Feather, het à la carte-restaurant van Toverland.

In deze sfeervolle, middeleeuwse taverne kunnen gasten genieten van een unieke sfeer. Ze lunchen, dineren of borrelen hier in themagebied Avalon, onder een mysterieuze sterrenhemel en tussen honderden flakkerende kaarsen. De goedlachse en gastvrije medewerkers van het restaurant maken dit idyllische plaatje compleet. Niet alleen binnen is het goed toeven, maar ook op het bediende terras heb je een adembenemend uitzicht op de stalen wingcoaster Fēnix, terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd. 
 

De samenwerking met Daily Fresh Food gaat verder dan enkel het leveren van lekkere en gezonde gerechten. Samen bouwen we aan een optimale beleving van eten en drinken bij The Flaming Feather. Wij verzorgen workshops en trainingen om de kennis van de medewerkers te vergroten. Daily Fresh Food ondersteunt de keukenbrigade met sous vide producten, een unieke bereidingswijze waarbij smaak, kwaliteit en voedingsstoffen beter bewaard blijven.

Duurzaamheid
Samen maken we ons sterk voor een duurzame wereld. Zo beperken we de 'waste' van onze gerechten en producten tot het minimum. De gerechten worden a la minute ‘vers' bereid voor onze gasten. Door te werken met de juiste hoeveelheden en de sous vide techniek is het mogelijk om de lekkerste gerechten aan onze gasten te serveren, dit met een minimale foodwaste. Bij Toverland creëren we dagelijks magische gelukservaringen voor onze gasten.

 

Reserveer je tafel
Bourgondisch dineren of lunchen in The Flaming Feather? Door de maatregelen en de beperkte capaciteit van het restaurant is het noodzakelijk om vooraf een tafel te reserveren. Dat kan eenvoudig online via ons reserveringsformulier. Bekijk voor je bezoekt online alvast de menukaart, dan ben je pas écht helemaal voorbereid op je komst. 

Reserveer een tafel