Toverland betovert je nu ook op Tik Tok

Toverland heeft sinds kort TikTok! Volg jij het al?

23-04-2020 door Martijn van Gerwen

Een aantal keer per week betoveren we je met onze magie. Er is ook een speciale rol weggelegd voor onze karakters. Zo heeft o.a. uitvinder Maximus Müller van de gelijknamige Blitz Bahn o.a. een glansrol. Naar eigen zeggen vond hij zichzelf een geschikte kandidaat om dit nieuwe kanaal 'uit te vinden'. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Veel meer bekende Toverland-karakters maken hun opwachting op ons nieuwe kanaal, maar ook onze eigen medewerkers komen in ludieke, humoristische en originele settings voorbij. Uiteindelijk kun je ook met ons in duet gaan of samen met ons een TikTok-dansje doen.

Volg Toverland
Heb je zelf ook een TikTik-account of overweeg je het misschien om er ook eentje aan te maken? 

Volg ons TikTok-account

''Juist omdat we onze gasten nu niet ín Toverland kunnen verwonderen, brengen we de magie graag naar de huiskamers'', zegt Bart Jaspers, Marketing Manager Toverland. ''We zien dat er in deze tijd veel quality-time is met het gezin, o.a. ook op TikTok, dus daar geven we zelf graag een magische draai aan! Social media-kanaal TikTok is een verrijking en aanvulling op de al bestaande socials, met de focus op een nieuwe doelgroepOok op de andere kanalen blijven we doen waar we goed in zijn: betoveren!''

Fan van Toverland? Volg de magie!
Dan wil je ongetwijfeld ook niets missen van al onze updates rechtstreeks uit het park. Zeker nu zorgen we ervoor dat je ook thuis van Toverland kunt genieten. Zo nemen we je geregeld backstage mee in de werkplaats. Ook blijf je via onze socials als eerste op de hoogte van nieuwtjes en word je geïnspireerd door magisch mooie kiekjes en creatieve fancreaties!