Terug van weggeweest: opa’s en oma’s zijn weer gratis!

Terug van weggeweest: opa’s en oma’s zijn weer gratis!

02-02-2022
Ben je opa of oma? Dan val je ook dit jaar weer met je neus in de boter. Tijdens Indoor bezoek je Toverland dan namelijk helemaal gratis als je in het gezelschap bent van een kleinkind. De ideale quality time!

Je kunt de actie misschien nog wel herinneren: opa's en oma's bezoeken Toverland helemaal gratis! Na twee jaar is deze bijzondere actie weer terug van weggeweest. Wanneer je tussen vandaag én 25 februari 2022 een bezoek brengt aan Toverland, dan bezoek je het park als grootouder helemaal gratis van maandag t/m vrijdag. Het enige wat je hoeft te doen, is minimaal één kleinkind meebrengen. Dat mag ook een kleinkind zijn dat kleiner is dan 90cm of een abonnement heeft en dus sowieso zelf ook gratis toegang heeft tot Toverland. Doordat we werken met een beperkte, maximale capaciteit is het ook bij gratis tickets noodzakelijk om een online reservering te maken. Dat hoe je eenvoudig (van maandag t/m vrijdag) hier onder het kopje 'Reservering Opa & Oma actie', waar je het aantal bezoekers in kunt vullen. Benieuwd naar alle spelregels van deze actie? Je leest ze hieronder.

Beleef samen magie
Het mooiste van dit alles is samen onvergetelijke herinneringen maken. Beleef avontuurlijke ritjes in de indoor-attracties, zoals de Toos-Express of de Maximus’ Blitz Bahn. T/m 25 februari 2022 zijn de overdekte werelden Land van Toos én Wunderwald geopend, waar heel wat avontuur te beleven valt. Hierdoor heb je ook weinig last van slecht(er) weer. Mag het wel wat spannender? Probeer dan samen spinning coaster Dwervelwind vanaf 100cm onder begeleiding. Deze buiten-achtbaan is dit jaar ook tijdens Indoor geopend. Even bijkomen van alle indrukken doe je bij horecapunt Waldstube. Daar vind je voor ieder wat wils. Vraag bijvoorbeeld eens naar de dagsoep, ga voor een heerlijk, vers belegd broodje of een kindermenu met verrassing! We raden je ook de combideal aan: een heerlijke warme drank (m.u.v. specials) inclusief éénpersoons-vlaaitje naar keuze voor maar €5,50. 

Spelregels Opa & Oma-actie

  • Geldig op doordeweekse dagen t/m vrijdag 25 februari 2022. De Indoor-werelden Land van Toos en Wunderwald (met bijbehorende buitenattracties Maximus' Blitz Bahn, Booster Bike en Dwervelwind) zijn geopend.
  • Opa's en oma's van alle leeftijden zijn welkom. Bij twijfel hebben de medewerkers van de Gastenservice de beslissingsbevoegdheid.
  • Neem minimaal één kleinkind mee. Deze actie geldt ook wanneer je een kind meeneemt dat < 90cm is of een abonnement heeft en dus zelf ook gratis toegang heeft.
  • Je ontvangt maximaal 2 gratis tickets per kleinkind. 
  • Maak online via: tickets.toverland.com/reserveren een gratis reservering. Zoals aangegeven is je bezoek helemaal gratis, maar is deze reservering nodig voor onze maximale bezoekerscapaciteit. Vul het aantal bezoekers in dat gebruik maakt van de actie onder het kopje: 'Reservering Opa & Oma actie'.
  • De actie is geldig i.s.m. online én bij de kassa gekochte tickets. Meld je hiervoor bij de ticketkassa of Gastenservice.