Stickpins sparen bij Toverland: scoor ze alle 20

Ben je een echte pinverzamelaar? Dan zit je sinds kort ook bij Toverland goed. We voegen in één klap 20 nieuwe stickpins toe aan ons assortiment. Spaar ze allemaal!

11-08-2023 door Martijn van Gerwen

Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er een pin van uitgebracht. Dit seizoen zetten we extra in op al onze Toverland-karakters, dus daarvan mag je sowieso stickpins verwachten. Ivy, de vrolijke papegaai uit Port Laguna, de goedlachse octopus Joey, de bekende Toverland-gezichten Toos & Morrel en de nieuwkomers uit Avalon: draakje Sparky en eenhoorn Juna zijn allemaal op een pin vertegenwoordigd. De afbeeldingen zijn allemaal fullcolour en in sommige gevallen goud- of zilver omrand. De stickpins zijn ongeveer 3 à 4 centimeter groot (sommigen zijn iets groter), waardoor ze ook ideaal op de boord van je jasje passen.

Speld onze attracties en werelden op
Helemaal weg van één van onze attracties? Ook dan zit je goed! Loop je graag rond met wingcoaster Fēnix? Dan is de stickpin met het logo van de achtbaan helemaal iets voor jou. Deze is ook voorzien van een afbeelding van de vuurvogel zelf. Ook kun je met trots het achtbaanlogo van Troy, motorachtbaan Booster Bike en de Maximus' Blitz Bahn dragen. Ook het recent vernieuwde attractielogo van wildwaterbaan Expedition Zork is terug te vinden in de pinlijn. Daarnaast zijn de themagebieden Port Laguna en Avalon ook voorzien van een eigen stickpin!

Gouden stickpins
Naast de lijn met fullcolour stickpins is er ook een reeks volledig gouden pins verkrijgbaar. We hebben er op dit moment voor gekozen om o.a. het Toverland-logo en als amulet uit te brengen. Deze zal bijzonder chique staan op je kleding. Speld je ze liever op een prikbord? Dan mag daar de munt van de Familie Magistralis uit Port Laguna ook niet op ontbreken. Voor de liefhebbers van wingcoaster Fēnix zijn ook nog het logo van de achtbaan en een Fēnix-veer uitgevoerd als volledig gouden stickpins. Daarnaast zijn er nog meer pins in deze reeks.

Keycord en nóg meer pins
Het blijft niet alleen bij deze 20 pins (€4,95 per stuk), want regelmatig zullen we nieuwe stickpins uitbrengen om je collectie mee aan te vullen. Deze specials zullen in een beperkte oplage eenmalig verkocht worden. Om je verzameling echt te starten, is het ook mogelijk om een blauw Toverland-keycord aan te schaffen (€4,95). Een ideaal starterspack! Hierop kun je natuurlijk je meest geliefde pins spelden!

Wil je meteen alle 20 uitgebrachte pins hebben? Dan krijg je daar het Toverland-keycord gratis bij. Alle pins en het keycord zijn verkrijgbaar bij hoofdsouvenirshop Mundo Magica in themagebied Port Laguna. Laat het verzamelen maar beginnen!

Deel blog