Speel het Toverland-bordspel: Magic Moments 2020

Speel het Toverland-bordspel: Magic Moments 2020

22-12-2020
Afgelopen weken ontvingen talloze gasten van ons het Toverland-bordspel op hun deurmat. Was je niet één van de gelukkigen, maar wil je toch het Toverland-jaar 2020 herbeleven? Download het spel hieronder als PDF.  

Om terug te blikken op alle bijzondere activiteiten die we dit jaar hebben georganiseerd, hebben we het Magic Moments 2020-bordspel ontwikkeld. Het maakte o.a. deel uit van de postmailing die we naar onze Magic Members hebben gestuurd, om hen zo extra te belonen.

Ook een fysiek bordspel ontvangen? Doe mee met onze kerstkaarten-actie! De binnenzijde van onze betoverende kerstkaart is namelijk ook voorzien van het bordspel. Wanneer je ons een kerstkaart stuurt (Toverland, Toverlaan 2 5975 MR Sevenum), ontvang je sowieso onze betoverende kerstkaart cadeau, inclusief bordspel. Je maakt hiermee ook nog eens kans op 4 tickets voor seizoen 2021, dus misschien kan je geluk helemaal niet op. Tip: vergeet niet je eigen adres te vermelden op de kaart. 

Het Toverland-bordspel Magic Moments 2020 zorgt gegarandeerd voor quality time voor het hele gezin. Ideaal dus om tijdens de feestdagen te spelen.  Gezellig samen aan tafel alle bijzondere momenten herbeleven van een magisch Toverland-jaar. Alle activiteiten en concepten komen voorbij: van het Pop-Up Summer Camp tot de spannende Halloween Nights. Op verschillende vakjes zul je ook acties uit moeten voeren, die zorgen voor extra speelplezier. Hieronder kun je ook leuke pionnen downloaden, bijvoorbeeld van Toos en Morrel. Het enige wat je zelf nog moet regelen is een dobbelsteen. Spelen maar! Wie gaat de winnaar worden? 

Deel blog