Proef de nieuwe borrelkaart bij The Flaming Feather

Proef de nieuwe borrelkaart bij The Flaming Feather

05-08-2022
Je kunt nu ieder moment van de dag met je gezelschap terecht bij The Flaming Feather voor een bourgondische borrel. Ontdek het aanbod aan nieuwe luxe borrelhapjes en (ook non-alcoholische) drankjes. Géén 18, géén alcohol.

Schuif aan bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather in Avalon voor een bourgondische borrel. Begin je borrel goed met een volle broodplank met roomboter en chipotle voor €7,00. Heb je liever een warme hap bij de borrel? Geniet dan van luxe borrelhapjes met elk een eigen dip (€8,50), zoals de bourgondische bitterballen met mosterddip, kaas-rucola kroketjes met truffeldip, inktvisringen met limoendip óf crispy chicken tenders met chilidip.

Kunnen we je anders interesseren in de nacho bowl met guacamole, gesmolten kaas en tomatensalsa? Deze is voor €12,50 verkrijgbaar. Het kan ook nog iets groter met de nacho bowl deluxe (€14,50) met gesmolten kaas en tomaat. Kun je niet kiezen of wil je gezellig delen? Samen kun je smullen van de borrelplank deluxe (€21,00): een plank vol met brood, dipjes, bitterballen, tortillachips, inktvisringen, crispy kip én nootjes.

Tijd voor een cocktail
Bij een zomerse borrel hoort een zomers drankje. Daarom serveren we nu ook verschillende cocktails in The Flaming Feather. Ontdek de geheimen van de Secret Strawberryshake, een smaakexplosie van aardbei, rum en limoen. Of zoek de zon op met Merlin's Martini. Dit bekende elixer zorgt met een elegante mix van vodka, passievrucht en vanille voor de zomer in je glas.

Hij klinkt magisch en dat is 'ie ook: Magic Margarita. Deze frisse mix van tequila en triple sec met een randje zout haalt het zomerse gevoel bij je naar boven. Fan van fris? Geniet dan van de Mojito Moment. Met de frisse smaak van rum, limoensap, rietsuiker en munt kun je even helemaal tot jezelf komen. Liever alcoholvrij? Dan is de Nojito Moment een aanrader! Fris anders op met Morgana's Mockiri. Dit zoete drankje met aardbei bevat 0% alcohol en 100% smaak!

Proost op de zomer
Perfect voor bij de borrel is ons eigen Toverland-biertje: Magical Beer! Dit frisse en toegankelijke speciaalbiertje past perfect bij elke hap en bite. Bij de eerste slok proef je de verrassende honingtoets en sprankel magie al. Om de sfeer compleet te maken, serveren we dit biertje bij The Flaming Feather in een bijbehorend Toverland-glas. Dit unieke biertje mag zeker niet ontbreken bij jouw bourgondische borrel. Naast het Magical Beer heeft de herberg natuurlijk nog meer heerlijke speciaalbieren uit de fles of op de tap. Keuze genoeg!

Over The Flaming Feather
Zin gekregen in een uitgebreide borrel? Trek dan zeker naar Avalon om de bourgondische gezelligheid van The Flaming Feather te ervaren. Geniet van het weer op het terras óf stap binnen om lekker te gaan tafelen in de herberg. Loopt de borrel iets uit en is het al tijd om te dineren? Probeer dan de vernieuwde zomerkaart!

Tijdens zomerevent Summer Feelings is The Flaming Feather extra lang geopend. Om op de hoogte te blijven van de actuele openingstijden, download je de Toverland-app.

Deel blog