Proef de heerlijke winterkaart bij The Flaming Feather

Proef de heerlijke winterkaart bij The Flaming Feather

21-12-2022
Ook bij Toverland serveren we je volop lekkers tijdens de kerstvakantie! Laat je tijdens Winter Feelings eens helemaal in de watten leggen bij The Flaming Feather met de nieuwe winterkaart!

De middeleeuwse herberg The Flaming Feather in themawereld Avalon is een bijzondere plek in Toverland. Hier kun je namelijk heerlijk genieten van tafelbediening. Zeker tijdens de kerstvakantie is dit dé ultieme locatie om je helemaal te laten verwennen. De sfeervolle entourage met een knapperend haardvuurtje, sfeervolle kerstbomen en de bijzondere sterrenhemel laten je hier écht ontspannen aan één van de lange, robuuste tafels! Naast de reguliere kaart vol bourgondische gerechten (zoals carpaccio, beefburgers en de famous spareribs) presenteren we een bijzondere winterkaart. De kaart is ideaal voor een uitgebreide lunch met je hele gezelschap, maar ook lekker als diner met meerdere gangen! Je kunt op dit moment niet reserveren bij The Flaming Feahter, maar loop vooral binnen en vraag naar de beschikbaarheid. 

Runderstoofvlees en erwtensoep
Tijd om de winterkaart eens met je door te nemen. Tijdens de wintermaanden mag natuurlijk een rijkelijk gevulde erwtensoep met rookworst niet missen op de kaart. Wil je een goede bodem leggen voor de rest van je dag? Top je voorgerecht dan af met een runderstoofvlees met krokante friet, limoenmayonaise en koolsla. Een lokale lekkernij is de Limburgse balkenbrij, geserveerd op een bijzondere blackbun met rookspek, rinse appelstroop, zoete aardappelfriet en heerlijk romige truffelsaus. Daar krijg je toch al meteen honger van?

Een heerlijk dessert
Voor een lekker dessert heb je natuurlijk altijd nog een plaatsje over. Wil je helemaal in winterse stemming blijven? Kies dan voor de warm geserveerde apfelstrudel met vanille-ijs én -saus en feestelijke chocolade-ijsster. Ook nog in stijl je 3-gangen diner afsluiten? Dan is een heerlijke kop glühwein met sinaasappel en specerijen een echte aanrader. Een heerlijke manier om even op te warmen voordat je weer een frisse neus gaat halen in één van de attracties!

Avontuurlijk Avalon
Heb je je honger goed weten te stillen? Doe dan nog even rustig aan in Avalon en beleef de vaartocht naar de bron van het eeuwige leven in Merlin’s Quest. Speciaal voor Winter Feelings drijven op de vijver verschillende vuurschalen, dat in de avonduren een bijzonder uitzicht oplevert. Sowieso is een avond-vaartocht in Merlin’s Quest een aanrader, want je hebt dan een heel andere beleving dan overdag! Kun je inmiddels alweer wat thrill aan? Stap dan onder de vleugels van Fēnix, want de sensationele wing coaster is tijdens de gehele kerstvakantie geopend!

Deel blog