Overnachten in een ToverTent: dit moet je weten

Overnachten in een ToverTent: dit moet je weten

Ook dit jaar kun je weer doen waar je altijd al van droomde: overnachten bij Toverland! Dat kan in je eigen tent, maar ook in een compleet ingerichte ToverTent. Daarover vertellen we je graag alle ins en outs. 

Vanaf 1 mei 2021 is het weer zover: ons Pop-Up Summer Camp opent op het terrein naast houten achtbaan Troy. Daar is het wederom mogelijk om te kiezen voor een compleet ingerichte ToverTent. Dat heeft een aantal voordelen, bijvoorbeeld dat je minder in hoeft te pakken of hoeft te sjouwen met slaapzakken. Deze knusse punttenten zijn namelijk al voorzien van comfortabele bedden. Neem wel je eigen kussen en bedtextiel mee, zoals kussenslopen en lakens. 

Troy ontwaakt naast je 
Om het extra gezellig te maken vind je in de ToverTenten ook robuuste nachtkastjes toe, een sfeervol vloerkleed, avontuurlijke lampionnen en comfortabele klapstoeltjes! Ook beschikt iedere ingerichte tent over een elektriciteitsvoorziening, zodat je je telefoon op kunt laden! Wel zo handig. Als je zelf de volgende ochtend ook weer opgeladen je tentdoek openritst, sta je oog in oog met onze houten achtbaangigant Troy! Wanneer het park open is tijdens je verblijf, maak je zelfs van dichtbij de eerste testritjes mee. 

Samen ontbijten
Op je eigen terras met houten picknicktafel is het heerlijk toeven in het ochtendzonnetje. Hier kun je even rustig wakker worden voor je dag vol plezier gaat beginnen. Je maakt de start van je dag helemaal compleet met een uitgebreide ontbijtbox (€7,50 kids, €12,50 volwassenen), die je bij de receptie van de Toverland-camping op kunt halen. Wie weet komt Toverland-karakter Toos ook nog wel even een kijkje nemen! 

Ook in de avonduren is het buiten genieten geblazen. Terwijl de kids nog even buitenspelen en het langzaam donker(der) wordt, komt de camping echt tot leven door honderden lampionnen! Leg nog even een kaartspelletje onder deze sfeervolle gloed. 

Langer blijven slapen
Dit jaar kun je nóg langer dan vorig jaar blijven overnachten bij ons attractiepark. Na het overweldigende succes van vorig jaar kon dat natuurlijk niet uitblijven. Zo kun je een overnachting (of meerdere) boeken in de periode: 1 mei t/m 5 september. In deze periode kunnen de openingstijden van het park verschillen, bekijk daarvoor de openingstijdenkalender. In de mei- en zomervakantie geniet je bijvoorbeeld van extra lange openingstijden en activiteiten. Boek je verblijf nú op het Pop-Up Summer Camp, als abonnementhouder overnacht je er al voor €25,- p.p.p.n.

Reserveer een ToverTent

Wat als Toverland gesloten is?
Mocht Toverland door beperkende maatregelen toch gesloten blijven, bekijken we de mogelijkheden voor aantrekkelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan leuke familie-activiteiten, mogelijkheden om te sporten en verschillende speelgelegenheden. Daarnaast overnacht je op een unieke locatie in de Limburgse natuur, waar ook tal van activiteiten en uitjes worden georganiseerd. Omdat je, in dat geval, géén gebruik kunt maken van het attractiepark, krijg je de ‘meerprijs’ van de parktickets retour. Mocht je toch af willen zien van je boeking, dan is dat ook mogelijk. Je ontvangt dan een voucher om op een ander moment een nieuwe boeking te maken, wanneer het attractiepark wel geopend is. 

Deel blog