Pop-Up Summer Camp: boek nú je overnachting

Pop-Up Summer Camp: boek nú je overnachting

17-02-2022
Heb je al vakantieplannen gemaakt? De Toverland-camping Pop-Up Summer Camp keert ook dit jaar weer terug en het is vanaf nú mogelijk om te reserveren. Dat worden weer betoverende dagen en nachten in de achtertuin van ons attractiepark! 

Droom je er nu alweer bij weg om wakker te worden naast houten achtbaan Troy? Dan heb je geluk! Want ook dit jaar is het succesvolle Pop-Up Summer Camp weer terug van weggeweest. Aankomsten vanaf 16 april zijn mogelijk, dus sla je slag én boek vanaf nu jouw unieke attractiepark-vakantie! Tijdens de meivakantie kun je tijdens je verblijf ook nog genieten van extra lange openingstijden van Toverland, namelijk van 10:00 tot 20:00 uur! Daarna loop je binnen een paar stappen naar je eigen tent. En na één dag vol magie volgt er al snel nog eentje (of zelfs nog één!). Bekijk via de bookingstool de exacte verblijfsmogelijkheden en periodes.

Ontdek het Pop-Up Summer Camp

Ingerichte ToverTent of eigen camper
Ook dit jaar staan de volledig ingerichte ToverTenten weer voor je klaar. Geen gedoe met tentstokken of slaapzakken, maar heerlijk comfortabel overnachten op zachte bedden. Dit jaar hebben we het aanbod 6-persoons tenten uitgebreid waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om met je gezin te komen overnachten. Wanneer de zon je vrolijk toelacht, is het ook prima toeven aan je eigen picknicktafel. Dat is helemaal genieten wanneer je een goedgevulde ontbijtbox scoort! Liever toch je eigen tent, camper of vouwwagen meenemen? Ook dat is natuurlijk mogelijk, want we bieden ook weer volop ruime staanplaatsen aan. Ontdek via de bookingstool alle mogelijkheden.

Praktische faciliteiten
Ook tijdens deze editie beschikt het Pop-Up Summer Camp weer over uitgebreide sanitaire voorzieningen op loopafstand van alle ToverTenten en staanplaatsen. Hier vind je ruime douchecabines, toiletten, wastafels, verschoontafels en enkele snackautomaten terug. Ook is er een drempelvrije voorziening voor rolstoelgebruikers. Wanneer je op de Toverland-camping blijft slapen, overnacht je bijna letterlijk ín het park. Binnen een paar stappen sta je namelijk via de speciale camping-ingang zo in het park!

Magie na sluitingstijd
Ook na sluitingstijd van het attractiepark zijn er nog volop activiteiten te beleven! Zo is de Tovertuin met alle speeltoestellen exclusief voor onze campinggasten geopend. En daar blijft het niet bij, want we organiseren verschillende activiteiten voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van een indrukwekkende klim naar 35 meter hoogte bij de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux: Troy? Ook gaan er achter de schermen weer deuren open die normaal gesproken gesloten blijven tijdens de backstage tour. Samen met Toos Toverhoed gaan de voetjes van vloer tijdens de Betoverende Bingo of rooster een marshmallow boven het vuur. Welke activiteiten je mag verwachten tijdens je verblijfsperiode is afhankelijk van de sluitingstijd van het attractiepark.

Bekijk complete activiteitenprogramma