Openingstijden t/m 2025 bekend

We beginnen het nieuwe jaar goed, want we kunnen de complete openingskalender met je delen t/m begin 2025. En we zijn vaker en langer geopend!

11/01/2023 | Door Martijn van Gerwen

We sluiten aan het einde van deze week ons winter-evenement Winter Feelings af. We kijken alvast terug op bijzonder magische dagen vol twinkelende lichtjes en hartverwamend entertainment. Daarna zijn we druk in de weer met het aftuigen van alle kerstbomen, maar ook met het hele park weer klaarstomen voor een gloednieuw seizoen. Daar nemen we even de tijd voor, zodat alles er weer spik en span uit ziet. Dus van een winterslaap is achter de schermen zeker geen sprake. 

Vervroegd zomerseizoen
Vooruitlopend op het zomerseizoen beginnen we het jaar traditiegetrouw met Pre-season. In deze periode van 10 februari t/m 22 maart is Toverland bijna iedere woensdag én in het weekend geopend. Maar ook de volledige Carnavals/voorjaarsvakantie kun je genieten van alle achtbanen en avontuurlijke attracties, want ook dan is Toverland volledig geopend! Ook opent het park dan weer vanaf 10:00 uur, dus je kunt alweer eerder genieten van onze magie. 

Geopend tot 18:00, 19:00 óf 20:00 uur
Op zaterdag 23 maart start het zomerseizoen officieel, waarna Toverland weer dagelijks geopend is van 10:00 tot 18:00 uur. De eerste bloemetjes laten zich dan weer voorzichtig zien, de temperaturen kruipen weer verder omhoog en het is genieten geblazen op de terrasjes! Ook de spectaculaire parkshow Aqua Bellatores zal dit jaar terugkeren. Later in het seizoen, tijdens de meivakantie (27 april t/m 12 mei), is het park een uur langer geopend, namelijk tot 19:00 uur.

Op 9 mei (Hemelvaart) en 10 mei doen we daar nog een schepje bovenop en ben je namelijk welkom tot 20:00 uur. Hierdoor heb je nog meer tijd voor bijvoorbeeld al je favoriete achtbanen of alle nieuwe attracties in Avalon, zoals de spectaculaire vliegtuigmolen Pixarus!

Juni vol evenementen
Ook in juni zitten we niet stil, want dan organiseren we twee grootse evenementen! Op 9 juni is Toverland weer de hotspot van de bekendste creators van TikTok, YouTube en Instagram tijdens het terugkerende event: YOUTUBERSxTOVERLAND! Maar dit jaar belooft het anders dan anders te worden, dus blijf ons vooral volgens voor meer updates. Ook onze abonnementhouders blijven voor ons belangrijk, dus dat onderstrepen we ook dit jaar weer met een exclusieve avondopening. Ben je Magic Member? Omcirkel dan 29 juni maar alvast in je agenda voor een nieuwe editie van de Magic Member Night.

Zinderende zomermaanden
Ook in de maanden juli en augustus voel je de zomerkriebels weer in Toverland. Op 6 juli start Summer Feelings waarbij we weer een schepje bovenop onze openingstijden doen. In de periode t/m 25 augustus is het park namelijk tot 21:00 uur geopend. Hierdoor heb je dagelijks extra veel tijd voor al je favoriete attracties en entertainment, want ook daar pakken we tijdens de zomermaanden weer extra mee uit natuurlijk. Het exacte programma zal dit jaar verrassend zijn, maar daarover maken we later dit seizoen meer bekend.

Je zult er al snel achter komen dat één dag eigenlijk veel te kort is, dus ook dit jaar kun je weer blijven slapen op het Pop-Up Summer Camp! Hierdoor maak je van je dag Toverland een mini-vakantie.

22(!) Halloween Days en 13 Halloween Nights
Wanneer de dagen weer korter worden, betekent dat maar één ding: Halloween komt er weer aan. Ook zeker in Toverland! In de periode vanaf 5 oktober staan de Halloween Days en Halloween Nights weer op het programma. Dit jaar kun je overdag extra vaak griezelen tijdens 22(!) Halloween Days, ook op meer losse dagen. In de avonduren nemen de grootste griezels je weer flink te grazen tijdens 13 Halloween Nights, waarbij de meeste plaatsvinden tussen 19 oktober en 3 november. Maar ook op 9 en 10 november is Toverland nog in het duister gehuld! Bekijk voor exacte data onze actuele openingstijden. Ook het exacte programma van Halloween in Toverland maken we later dit seizoen aan je bekend. Maar het belooft zeker weer huiveringwekkend te worden.

Oók op woensdagen: Winter Feelings
Op 30 november staat Winter Feelings weer in de startblokken! Extra leuk is dat je komende winter extra vaak kunt genieten van de ultieme wintersfeer in alle werelden. Naast de weekenddagen is Toverland dan namelijk ook voortaan geopend op woensdagen! Op deze dagen brengen we je volledig in wintersfeer van 11:00 tot 18:00 en in de weekenden tot 19:00 uur. Tijdens de kerstvakantie (enkele dagen uitgezonderd) pakken we traditioneel uit met nóg langere openingstijden, namelijk t/m 20:00 uur! Hierdoor kun je nóg langer genieten van alle miljoenen lichtjes in de avonduren. 

Nóg eerder geopend in 2025
We kijken ook graag alvast nóg verder vooruit, want ook 2025 gaat wat nieuws brengen in onze openingstijdenkalender. Want we pakken dan na Winter Feelings meteen door met Pre-Season, dat ook op woens- en weekenddagen zal plaatsvinden! Hierdoor beleef je nóg eerder in het seizoen magische avonturen. De openingstijden zijn dan van 11:00 tot 18:00 uur en vanaf maart 2025 al vanaf 10 uur. Inmiddels kun je al t/m januari 2025 onze openingstijdenkalender bekijken. Je hoort het, we gaan je nog vaker magische momenten bezorgen! 

Koop nu je tickets
Dit is ook het moment dat je je tickets kunt kopen! Je kunt namelijk tickets aanschaffen t/m vrijdag 4 oktober via onze officiële ticketshop. 7 dagen voor je bezoekdag ontvang je ook nog eens 7 euro korting! Benieuwd naar de prijzen van onze tickets? Bekijk het prijsoverzicht of ga direct naar de ticketshop. Ben je abonnementhouder of wil je er eentje worden?

Ook de nieuwe abonnementsprijzen zijn bekend voor het nieuwe seizoen. Heb je al een abonnement, dan is het vanaf 21 maart ook mogelijk om over te stappen op een maandelijkse betaling. 

Deel blog