Opa's en oma's bezoeken Toverland helemaal gratis | Actie

Opa's en oma's bezoeken Toverland helemaal gratis | Actie

Wat is er nu leuker dan een dagje Toverland samen met je kleinkinderen? Samen qualitytime in alle attracties, een hapje eten en herinneringen maken. Komende tijd zijn opa’s en oma’s zelfs helemaal gratis in Toverland, dus dat wordt genieten.

Tijdens Indoor, de periode t/m 21 februari dat je alle attracties van het Wunderwald en het Land van Toos kunt ontdekken, bezoeken alle opa’s en oma’s Toverland op doordeweekse dagen helemaal gratis. Het enige dat ze moeten doen, is hiervoor minimaal één kleinkind meebrengen. Dat mag ook een kleinkind zijn dat kleiner is dan 90cm én dus ook gratis toegang heeft tot Toverland.

Maak nieuwe herinneringen in alle indoor-attracties, zoals de Toos-Express of de Maximus’ Blitz Bahn. Lach samen in Expedition Zork terwijl je naar beneden suist vanaf 15m hoogte. Even bijkomen van alle bevindingen doe je bij horecapunt Waldstube. Daar vind je voor ieder wat wils. Vraag bijvoorbeeld eens naar de dagsoep, ga voor een heerlijk, vers belegd broodje of een Kindermenu met verrassing!

Spelregels Opa & Oma-actie

  • Geldig op doordeweekse dagen t/m vrijdag 21 februari 2020, dus ook geldig tijdens de Onderwijsstaking op 30 én 31 januari 2020. 
  • Opa's en oma's van alle leeftijden zijn welkom. Bij twijfel hebben de medewerkers van de Gastenservice de beslissingsbevoegdheid.
  • Neem minimaal één kleinkind mee. Deze actie geldt ook voor kinderen < 90cm en bij kinderen met een Toverland abonnement. 
  • De actie is geldig op online én bij de kassa gekochte tickets.

Lees snel meer