Ontdek de compleet vernieuwde Pumpkin Farm

Ontdek de compleet vernieuwde Pumpkin Farm

06-10-2022
Je kent de Pumpkin Farm bijna niet meer terug. Deze bijzondere outdoor-beleving is namelijk in een compleet nieuw jasje gestoken. Ook kun je er nu spelen en entertainment bewonderen!

Aan de rand van het Magische Pompoendoolhof en in de schaduw van het Land van Toos vind je de vernieuwde Pumpkin Farm. Deze kun je dit jaar niet missen, want de gigantische pompoencreaties zie je al van ver. Op een andere plek dan vorig jaar is de Farm nú nog groter én er is nog meer te beleven. Sterker nog: er liggen ook nóg meer pompoenen. Tel ze vooral eens allemaal na: het zijn er meer dan 25.000! Het was ook dit jaar weer intensieve klus om deze bijzondere Farm op te tuigen, maar het is weer gelukt. Om de pompoentuin er ook de komende tijd nog zo mooi bij te laten liggen, hebben verschillende Toverland-medewerkers pompoendienst. Zij blijven de pompoenen tot het einde van Halloween op kwaliteit keuren.

Spelen en entertainen
Door de nieuwe locatie van de Pumpkin Farm kun je nu ook naar hartenlust spelen op de speeltoestellen van de Tovertuin. Maak bijvoorbeeld samen de hoogste sprongen op de reusachtige trampoline of leef je helemaal uit op één van de andere speeltuin-elementen. Ook loop je hier nu entertainment tegen het lijf, want de Betoverende Heksen hebben een eigen plekje gekregen ín de Pumpkin Farm. Maar schrik niet, want deze heksen zijn goedlachs en zullen je vooral vragen om mee te helpen om een toverdrankje te maken. Tip: download de Toverland-app en bekijk de meest actuele showtijden! Vergeet onder de houten overkapping vooral ook niet om een foto te maken, want wie weet verander je daar zelf wel in een toverketel!.

Bijzondere pompoencreaties
Wanneer je dwaalt door de Pumpkin Farm verbaas je je al snel over alle pompoenen. Ze zijn er in allerlei verschijningsvormen, kleuren en formaten. En wat dacht je bijvoorbeeld van de metershoge pompoencreaties in de vorm van een heksenhoed (die ook nog eens voorzien is van lichtjes) én de tractor die ook volledig uit o.a. flespompoenen bestaat. Kijk ook vooral je ogen uit naar alle leuke grapjes die verstopt zijn in de Farm en welke verhalen je er kunt ontdekken. Nieuw dit jaar is dat je ook in de andere gebieden van Toverland pompoencreaties tegen kunt komen, dus ga er vooral eens samen naar op zoek! 
 

Lekker happen
Dwalen en spelen in de Pumpkin Farm maakt hongerig, dus volg je neus naar het vernieuwde Bosterras. Deze bestaande take-away is voor de gelegenheid helemaal omgetoverd tot een horecapunt waar je moet zijn voor allerlei Spooky Specials! Geniet op het nieuwe vlonderterras op één van de picknickbanken dan ook van één (of meer!) spannende Halloween-foodspecials. Zo zijn hier bijvoorbeeld bijvoorbeeld knapperige Freaky Fingers (inclusief injectiespuit voor je saus), Smouldering s'mores en Halloween-koeken verkrijgbaar. Ook heerlijk zijn de frozen smoothies in verschillende smaken! Jezelf even opwarmen? Ga dan voor de chocolademelk met pompoensiroop of kies voor een heerlijk pompoen-speciaalbiertje! 

 

Familievriendelijk Halloween
Tijdens de Halloween Days is er naast de Pumpkin Farm nóg veel meer te beleven in Toverland. Vier samen met ons het familievriendelijke Halloween door het hele park heen. Ontdek bijvoorbeeld ook het Magische Pompoendoolhof van Toos of onderga al je angsten bij Dr. Fool's Mansion in het overdekte Land van Toos. Bekijk ook vooral de Toverland-app om te zien hoe laat de nieuwe illusieshow Bodega Mágica begint. En al je favoriete attracties draaien natuurlijk ook gewoon door tussen de prachtige herfstbladeren!

Deel blog