Ontdek alle nieuwe Toverland T-shirts

De zomer komt er alweer bijna aan, dus tijd om je kledingkast een update te geven! Heb jij onze nieuwe T-shirts al in de souvenirwinkels zien hangen?

15/04/2024 | Door Martijn van Gerwen

Sinds kort hangt hoofdsouvenirshop Mundo Magica in entreegebied Port Laguna vol met nieuwe T-shirts van Toverland. Alle shirts zijn in verschillende maten verkrijgbaar van XXS tot XXXL, waardoor er altijd wel een maat voor je tussen zit. De nieuwe shirts zijn er in verschillende uitvoeringen, dit keer staat o.a. Fēnix centraal bij de ontwerpen. De T-shirts zijn verkrijgbaar voor €24,95. Ben je Toverland-abonnementhouder? Dan ontvang je 5% korting op bijna alle souvenirs, dus ook op deze T-shirts.

Sierlijk en kleurrijk
Het eerste T-shirt heeft een donkergrijze kleur en is voorzien van een goudkleurig Toverland-amulet. Deze wordt bijgestaan door een fantasierijke weergave van Fēnix, die overgaat in verschillende sierlijke krullen en veervormen. Het beest zelf is bronskleurig.

De tweede uitvoering is extra kleurrijk. Dit T-shirt is wit/beigekleurig en toont de nek en strengkijkende kop van de vuurvogel. Deze verliest gaandeweg wel een paar veren, details die het ontwerp echt afmaken. Nog prominenter is hierop het goudkleurige Toverland-amulet te zien, waaromheen Fēnix een sierlijke zwaai maakt.

Amulet en logo
Over het Toverland-amulet gesproken, deze vormt ook de basis voor de opdruk van het derde nieuwe T-shirt. Hierbij is het beeldmerk van Toverland prominent op de voorkant van het shirt aanwezig in een goud/bronsachtige kleur. Het amulet is ietwat bewerkt, waardoor het een meer authentieke en verweerde uitstraling krijgt.

Het vierde T-shirt tenslotte - dat al iets langer in ons assortiment aanwezig is - mag ook niet mag ontbreken in je kledingkast. Herken je de sterrenbeelden niet direct? Deze kun je ook terugvinden als plafondschildering ín bedieningsrestaurant The Flaming Feather in Avalon. Kijk maar eens goed rond de volgende keer als je aanschuift aan één van de lange tafels. Voorop prijkt ook in het goud het volledige Toverland-logo. Heb jij inmiddels al een favoriet?

Deel blog